Ha egy dolgot kicserélhetnél Jézusban, akkor mi lenne az?
Semmit 🙂
Jézus tudta mit csinál, és jól csinálta....gyerekkorában követett el hibákat, de akkor még alacsonyabb volt a tudatossága.
Sokat köszönhet neki ez a világ.
Nem vallásos értelemben beszéltem a lélekről, hanem átvitt értelemben.
Értem, és én sem, csak pontosítani szerettem volna.
A lélek megsérülhet ritka esetekben, nagyon szélsőséges érzelmi cselekedetekben, vagy akár egy atomrobbanás során, és ilyenkor gyógyítási folyamat szükséges, de ezt a mi tudományunk nem végzi
Jézus senkit sem gyógyít meg, az egész csak vallásos hit, és ebből kifolyólag veszélyes az emberi életre. A beteg embernek orvoshoz kell mennie, nem Jézushoz imádkozni, mert a hit nem gyógyít meg senkit. Természetesen placebo hatás van, de annak meg semmi köze nincs Jézushoz, hanem egy, az orvosok által ismert jelenség.
Az orvosk jelenleg nem tudnak mindent gyógyítani, de az orvostudomány folyamatosan fejlődik. Ezért is nőtt meg a népesség átlagéletkora. Ma egy tüdőgyulladás már gyógyítható, de sajnos szegény Nemecsek Ernő még abban hunyt el a regényben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!