Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Én nem hiszek istenben, csak...

Én nem hiszek istenben, csak a Sátánban és büszke vagyok rá. Ki hogy van vele?

Figyelt kérdés
Szerintem elég egyértelmű, hogy a biblia is egy kamu dolog, amit valaki kitalált. Az is elég szánalmas, hogy a keresztény egyház elítéli a Sátánt, közben meg isten volt az, aki száműzte őt a föld alá ok nélkül. Ahogyan Lucifert is, aki amúgy a fényhozó angyal volt. De ha már alapul veszitek a bibliátokat, akkor magyarazzátok már el, hogy isten miért is súlytotta nem egyszer árvízzel, tűzvésszel, betegségekkel az embereket? Akkor az nem volt gonosz cselekedet tőle? Ez mind mind csak kamu, közben meg a papok erőszakolják a gyerekeket a templomokban, a világban káosz van, háborúk, éhezés stb, arra is kíváncsi lennék, hogy amikor valaki annyira imádkozik istenhez hogy ne haljon meg a gyereke például, de mégis meghal akkor mi van...isten csak elvenni tud, a Sátán a jó igazából, ő tényleg meghallgat és segít.
2022. júl. 29. 15:37
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Már bocs, de nem fogok vitatkozni legalja istenhívőkkel. Mellesleg aki szerint a gyilkosok, bűnözők, sátánisták stb a pokolra fognak kerülni az nagy tévedésben van, nem isten fogja megmondani ki hova kerül, legalábbis nekem biztosan nem. Ja és az, hogy hiszek a Sátánban az nem jelenti azt hogy hiszek a pokolban. Halál után még ti sem tudjátok mi van, senki nem tudja, valószínűleg a lélek tovább él és másik testet keres majd újjászület az ember.
2022. júl. 29. 17:28
 12/22 anonim ***** válasza:
41%

"Mellesleg aki szerint a gyilkosok, bűnözők, sátánisták stb a pokolra fognak kerülni az nagy tévedésben van"

<<<<< >>>>>>

"a Sátán a jó igazából, ő tényleg meghallgat és segít."

Íme a sátánizmus igazi arca kedves fórumtársaim.

2022. júl. 29. 17:33
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem elég egyértelmű, hogy a biblia is egy kamu dolog,"

Akkor miért hisszel eleve a sátánban?

Honnan jött ez a sátán létezik és Isten nem?

vagy ez megint írjunk ki valami hülyeséget aztán lássuk mit reagál a nép jellegű kérdés?

" De ha már alapul veszitek a bibliátokat, akkor magyarazzátok már el, hogy isten miért is súlytotta nem egyszer árvízzel, tűzvésszel, betegségekkel az embereket? Akkor az nem volt gonosz cselekedet tőle? "

Erre volt már kérdés. A hívők és az ateistáknak nem sikerült dülőre jutniuk.

"a Sátán a jó igazából, ő tényleg meghallgat és segít."

Mint ahogyan szinte minden vallás követői között vannak olyanok akikkel történik valami és bele mesélik hogy az az ő istenük segítsége volt. Közben lehet a létező Isten nem segített senkinek és nem mutatott senkinek semmit csak az emberek bemesélik maguknak.

2022. júl. 29. 17:37
 14/22 anonim ***** válasza:
67%
Mi úgy vagyunk vele, hogy szerintünk orvosi eset vagy, talán orvos tud segíteni rajtad. Egyébként leszarjuk az egész undorító világképedet.
2022. júl. 29. 17:38
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

"Már bocs, de nem fogok vitatkozni legalja istenhívőkkel."

Tessék én nem vagyok hívő. Szóval velem vitázhatsz.

Kezdjük ott hogy a fenébe hiszel a sátánban és közben tagadod hogy létezik valamilyen isten??

Hogyan jutottál erre ?

2022. júl. 29. 17:38
 16/22 anonim ***** válasza:
52%

Abdullah

"Íme a sátánizmus igazi arca kedves fórumtársaim."

Én eddig úgy tapasztaltam hogy veled értelmesen el lehet beszélni és nyitott is vagy.

Arra kérnélek hogy ne tegyél légyszíves ilyen kijelentéseket. Értem ez alatt azt hogy a kérdező esetén én még azt sem mondanám hogy ő sátánista. Sátán imádók nem tagadják az Istent. Értelmetlen lenne. A Lavey féle sátánisták tagadják Istent de ők a sátánt is tudtommal. Inkább amolyan alternatív ateistáknak ismertem meg őket.

Szóval a lényeg. Nem tudom mit akar képviselni itt a kérdező de az nem a sátánizmus. Ez valószínűleg az ő általa kitalált valami izé.

Felteszem te se örülnél ha kiforgatnák a vallásod és az a kiforgatott semmiköze hozzá alapján ítélnék meg a tiédet.

2022. júl. 29. 17:43
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Nyugtass meg, hogy legalább a Mikulásban és a Micimackóban hiszel!
2022. júl. 29. 17:43
 18/22 anonim ***** válasza:
66%

#16:

Volt szerencsém vérbeli spirituális sátánistával vitatkozni aki a Sátánt "Mesternek" hívta, és egyébként az állította a Sátán mindenfélét megígért neki az evilágra. A túlvilágra persze semmit sem tudott ígérni...

Még mindig ennek hatása alatt vagyok bizonyára. Sajnálom.

2022. júl. 29. 17:47
 19/22 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem kijelenthetjük hogy pár válaszig egész jól szórakozhatott a kérdező a kamu kérdésére érkező válaszokon.
2022. júl. 29. 18:11
 20/22 anonim ***** válasza:
63%

Kérdező eléggé eltévelyedtél. Megmutatom a Korán szerint az Ítélet napján mit fog mondani a Sátán a követőinek:

8/22 "És azt mondja a Sátán, amikor már az ügy végrehajttatott: "Allah az igaz ígéretet ígérte meg nektek. Én is ígértem nektek, és most megszegem az ígéretemet. Nem volt hatalmam felettetek, csakhogy hívtalak és ti hallgattatok rám. Ne okoljatok hát engem, hanem magatokat okoljátok!

Semmilyen igéretét nem fogja betartani a Sátán és semmilyen felelősséget nem fog vállalni a követőiért. Ha hallgatsz rá az a te hibád lesz és csak magadat okolhatod majd.

2022. júl. 30. 01:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!