Hogyan tudnék kapcsolatba kerülni Sátán Atyával vagy vele szövetséges démonokkal/istenekkel?
Több mindent próbáltam, de nemigen sikerült.
Azt leszámítva, hogy párszor előfordult velem, hogy álmomban telefonhívást kaptam a pokolból (de ezek olyan álmok voltak, hogy álmomban nem tudtam eldönteni vajon álmodom-e vagy sem, mivel sokszor tudom álmomban, hogy álmodom). Illetve többször volt, hogy alvás és ébrenlét közt éreztem valamilyen nem evilági entitások jelenlétét is (hason v oldalt fekve). Párszor valamilyen furcsa érzés volt a gerincem aljától felfelé haladva.
Meg volt olyan is, hogy álmomban egy doboz volt nálam ami tele volt ping-pong labdákkal, és ezek a 'Sátán ping-pong labdái' voltak. Nevek és évszámok voltak ráírva egy nem-evilági ábécével, mettől-meddig éltek. Sok élő rokonom, ismerősöm halálának az időpontját is láttam.
De ezeket leszámítva semmi különös.
Nektek volt valamilyen tapasztalatotok?
Dzsentilek válaszaira vagyok kíváncsi.
"Azt leszámítva, hogy párszor előfordult velem, hogy álmomban telefonhívást kaptam a pokolból "
Szerintem ezek azért voltak mert a tudatod kivetitett valamit amit nagyon szerettél volna.
"Illetve többször volt, hogy alvás és ébrenlét közt éreztem valamilyen nem evilági entitások jelenlétét is "
Biztos hogy nem álmodtad ezeket ha alvás és ébrenlét közt vagy?
"Párszor valamilyen furcsa érzés volt a gerincem aljától felfelé haladva."
Hideg rázás?
"Meg volt olyan is, hogy álmomban egy doboz volt nálam ami tele volt ping-pong labdákkal, és ezek a 'Sátán ping-pong labdái' voltak. Nevek és évszámok voltak ráírva egy nem-evilági ábécével, mettől-meddig éltek. Sok élő rokonom, ismerősöm halálának az időpontját is láttam."
Hogyan sikerült elolvasni ha nem evilági ábécével van írva?
"Dzsentilek válaszaira vagyok kíváncsi."
Miért olyanok válaszaira vagy kiváncsi akik szerint a zsidok alkották meg meg tévestésből az őket legjobban űldözö vallást, a kereszténységet?
Feltételezve, hogy létezik túlvilág, legkorábban a halálod után.
Áhh, micsoda időzítés, egy HELL-es kamion parkolt le a szemem előtt. Íjjjj, te tudsz valamit, megyek is innen, inkább a másik oldalt választom.
Hogy is írja a Biblia? Az emberölő volt kezdettől fogva és nem állott meg az igazságban mert nincs benne igazság. Mikor hazugságot szól a sajátjából szól, mert a hazugság atyja.
Magyarul, ha vele akarsz szövetkezni egy kis dicsősegért, a végén te jársz rosszul mert át fog verni és hazugságokkal etet.
" Az emberölő volt kezdettől fogva és nem állott meg az igazságban mert nincs benne igazság. "
A biblia elején pont ő volt aki igazat mondott a gyűmölcsökröl.
"És monda a kígyó az asszonynak: Bizony nem haltok meg;
Hanem tudja az Isten, hogy amely napon ejéndetek abból, megnyilatkoznak a ti szemeitek, és olyanok lésztek mint az Isten: jónak és gonosznak tudói.
És látá az asszony, hogy jó az a fa eledelre s hogy kedves a szemnek, és kivánatos az a fa a bölcseségért: szakaszta azért annak gyümölcséből, és evék, és ada vele levő férjének is, és az is evék.
És megnyilatkozának mindkettőjöknek szemei s észrevevék, hogy mezítelenek; figefa levelet aggatának azért össze, és körülkötőket csinálának magoknak."
1móz3:4-7
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!