Isten hogyan viszonyul azokhoz, akik megbocsáthatatlan bűnben vannak, vagyis Szentlélek káromlók?
Figyelt kérdés
Ha valaki eljut arra a pontra az életében, hogy olyannyira megvakíttaja magát és megoltja a Szentlelket, hogy már képtelen lesz újból megtérni és hitre megújunli, akkor Isten hogyan tekint ezután az ilyen emberre?2022. júl. 15. 19:01
11/13 anonim válasza:
#9 azért van értelme élnie. jobb élni mint szenvedni tüznek tavába vagy pokolba. képzeld magad helyébe halálod után a szenvedés várna rád szerintem te se halnál meg szivesen
12/13 A kérdező kommentje:
11-es
Akkor képzeld el azt, hogy milyen lehet úgy élni, hogy tudod, hogy örökre elválaszottad magad Isten kegyelmétől.
Nincs többé remény, nincs többé szeretet az életedben, mert ezek mind Istentől valók. Csak várod a büntetést és lehet, hogy évekig szenvedsz, amíg meg nem halsz. Perzse nem szeretnék ilyen helyzetbe kerülni, és nem tudom, hogy én mit tennék akkor, de akkor is. Azért nem feltétlen jobb úgy élni, hogy tudod, hogy megfogsz halni, mintha inkább meghalnál egyből.
2022. júl. 15. 19:28
13/13 anonim válasza:
oszt mivan ha végigkeféli a hátralévő éveit vagy szorakozik??,
lehet nem is érdekli már
de szerintem ilyen nagyon ritka amiről beszélsz ilyen ember kevés van
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!