Ki volt szerintetek a hitelesebb proféta Jézus vagy Mohamed?
#10!
Nekünk viszont nem a Korán mondja meg, hogy ki volt Mohamed. Ő egy próféta volt, akinek a tanításait a mai napig "vakon" követitek, de ő nem Allah fia. Bocs.
Milyen jó hogy ilyen sunyi a kèrdező :D
Mièrt teszel fel kèrdèst amikor van meggyőződèsed te èszlèny ? :D
De nekünk se mondja meg a Korán.
Az iszlám szerint Mohamed és Jézus is próféták, és mindkettő hiteles. A keresztény vallás szerint viszont Jézus nem próféta hanem maga Isten. Így szerintem inkább az a kérdés hogy Jézus próféta vagy Isten.
"de mondjuk én Jézust tartom hitelesebbnek valamiért Mohamed ugy van előttem mint egy harcos aki embereket is képes volt megölni"
Ez a hazug keresztény propaganda miatt van. Valójában Mohamed próféta védekező háborúkat folytatott kényszerűségból. Az iszlám háborúra vonatkozó szabályait a Nyugati világ csak a 20. századtól alkalmazta mint a civilek védelme, hadifoglyok szabadon engedése. Ezzel szemben a Biblia népirtásra, nők és gyerekek legyilkolására ad parancsot. És keresztény logika szerint Jézus Isten, tehát ezekre Jézus adott parancsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!