Keresztények, írtok bizonyságot a megtérésetekről, hogy hogyan találtátok meg Istent és milyen az új életetek?
Szia!
Én 24 éve tértem meg, és azóta is boldog és teljes az életem!
Kisgyermekként református nevelést kaptam, konfirmáltam is, de Istennel nem volt személyes kapcsolatom, és csak azért hittem benne, ha esetleg mégis létezne belépőm legyen a mennybe. Aztán 15 évesen elkerültem egy táborba, ahol egy lelkész arra biztatott, hogy forduljunk bátran imádságban az Istenhez, Ő válaszolni fog. Ez meg is történt, és Isten megszólított a Biblián keresztül. Azóta folyamatosan tanulmányozom a Szentírást, és naponta kapok útmutatást az Istentől!
Ezután 4 évig még református körökben éltem, de ahogyan jobban megismertem a Bibliát váltanom kellett. Jelenleg a gödöllői Bibliaházba járok, közben elvégeztem egy teológiát, hogy eredeti nyelveken is képes legyek olvasni a Szentírást, a mélyebb megértés érdekében. Isten megajándékozott egy szép családdal, és remélem gyermekeim is hasonlóan követni fogják Jézust.
Üdv. Péter
Ez nagyon szep bizonysag volt Peter!
Isten aldjon meg csaladoddal es gyermekeiddel egyutt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!