Mit jelent ez az ige?
Figyelt kérdés
Mivel ezt mondod: Gazdag vagyok, meggazdagodtam, és nincs szükségem semmire; de nem tudod, hogy te vagy a nyomorult, a szánalmas és a szegény, a vak és a mezítelen:
Jelenések 3:17
2022. jún. 10. 06:49
1/4 anonim válasza:
Már ezerszer hallottam. Ez ateistáknak szól. Aki hívő annak ezzel nem kell törődni
2/4 Isti22 válasza:
3/4 anonim válasza:
Itt a következmény - Márk 4:25 Mert akinek van, annak adatik; és akinek nincs, attól az is elvétetik, amije van.
4/4 KZitus válasza:
Szia
Az i. sz. első század vége felé a laodiceai gyülekezet tagjai így dicsekedtek: „Gazdag vagyok, vagyont szereztem, és semmire sincs szükségem”. Jehova és Jézus azonban úgy látta, hogy nyomorultak, szánalmasak, szegények, vakok és meztelenek. Jézus nem azért adott nekik tanácsot, mert vagyonosak voltak, hanem mert a gazdagság iránti szeretetük kárt tett a Jehovával ápolt kapcsolatukban. Jelenések 3:14–17.
A szívünk megosztottá vált, és Jehova nem fogadta majd el az imádatunkat. Ő „kizárólagos odaadást vár el” 5Mózes 4:24.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!