Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hol találhatok olyan önismeret...

Hol találhatok olyan önismereti tanítást, mely Jézus tanításaiból merít és biblikus tehát nincs hozzárakva, megmásítva, filozofálva, legyen nagyon mély, ízig-vérig hatoljon és csak a lényeges dolgokat tanítsa?

Figyelt kérdés

Tudom ezt ingyenesen nehéz, de szeretnék ilyen forrást találni, videó, hanganyag, könyv formában, meg akarom ismerni Istent legmélyebben, de a Biblia nekem érthetetlen, mégis biblikus tanítás kellene és méfgegyszer nem általános hétköznapi tanítás, mert csak azzal van tele a youtube.

Olyan kell ami az emberhez szól, ami a tudatalattijához szól, megérinti és lehet folyamatosan fejlődni. nem tzanácsokra lennék kíváncsi hanem egyfajta terápia jellegűre. Nem tudom máshogy megfogalmazni. Intenzív és mély tanításokat keresek, léteznek ilyenek??? Ami felnyit, megváltoztat, többféle oldalról körbejár egy tanítás?

2022. jún. 3. 01:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
A #4-es hozzászóló tényleg jó linket adott!
2022. jún. 6. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!