Álmomban támadnak a démonok, szerintetek miért, és mit tegyek? 36 N
Figyelt kérdés
Nincs vallásom. És nem szoktam imádkozni. Depressziós vagyok, hivatalosan is.. Egy évvel ezelőtt is támadtak álmomban, de akkor még volt annyi erőm, hogy elűzzem őket. Mostanában pedig visszatértek.. Nyilván gyengébb lettem mint akkor, és megérzik. Tudnak mindent rólam. Hogy vagdostam magam, meg hogy nyírtam a hajamat - ez is a bánat jele. És a hajnyírogatás azt is jelenti, hogy nincs már méltóságom. Szóval érzik és tudják a szomorúságom elhatalmaskodását, tuti hogy ezért támadnak. De ugye nem vagyok még nem vagyok a tulajdonuk? Nagyon régen, gyerek koromban, jó volt a kapcsolatom az Istennel. De sorba jöttek aztán a lelki traumák, a sokkoló és fájdalmas lelki kínzások a családom részéről. És a kegyetlenkedésük teljesen megmérgezett. Elhidegültem az Istentől annyira, hogy meggyűlöltem. Szóval igazából, nem akarok lenni sem az ördögé, sem az Istené.2022. jún. 1. 12:14
31/32 anonim válasza:
Pontosan. De látod, hogy szegény kérdezőnek megnyomorították az életét a jehovisták. Nem csoda, hogy ennyi babonákkal van teleplántálva a feje.
Sajnálom azért őt. Meg mindenkit akinek az életét ennyire megkeserítik kitalációkon alapuló zsidó mesekönyvekkel... 😥
32/32 anonim válasza:
A valóságban is kiálts Jézushoz őszintén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!