Álmomban támadnak a démonok, szerintetek miért, és mit tegyek? 36 N
A 4-es vmi szektás lehet... szcientológus???
Elképesztő, hogy egy szakorvosi beavatkozást "bedrogozásnak"titulál...
Ez lehet pszichés és akkor az álmok csupán álmok. Szorongsz, félsz éjszaka, ilyesmi.
De akár igaz is lehet.
"Szóval igazából, nem akarok lenni sem az ördögé, sem az Istené."
A baj az, hogy ilyen nincs. Nem tudsz a két térfél között maradni. Ha nem rendezed a kapcsolatodat Istennel sebezhetővé válsz, mert nem vagy egyértelműen az Ő oldalán. Nem vagy a védelme alatt, ezért ki vagy téve a támadásoknak. Isten tud bevédeni, de azt kérni kell. Kezd el imádkozni és kérd a védelmet. Még ha pszichés eredetű ez az egész nálad, Isten akkor is tud segíteni, azáltal, hogy megnyugtat, oldja a szorongást. Tehát elsőkörben én azt javaslom kezd el imádkozni. Ha azonnal elmúlik, azonnal vége lesz az ima következtében, akkor valószínűleg tényleg többről volt szó.
Én nem vagyok depressziós és nincsen semmilyen mentális betegségem, de akár nevetségesnek gondolja valaki, akár nem, engem támadtak már be álmomban és ismerősömet is. Ilyen létezik, tapasztalatból tudom. Az ima az, ami segít. A "Miatyánk" hatásos. Bibliai, Jézusra visszavezethető ima és a szövegében van szabadítást kérő rész.
Így vagy úgy, de remélem minden rendben lesz.
Szerintem lehet agyi biokémia eredete, de lehet valódi támadás is. Egy dolog biztosan segít (utóbbi esetben): Jézus nevének segítségül hívása. Ha a családod bánt, menj tőlük messzire, ne az Istenre haragudj meg.
Egy keresztény ismerősöm korábban okkultizmussal foglalkozott, és a démoni támadások valósak, ő is beszámolt róla. Még megtérése után sem hagyták békén teljesen. De ha Jézust ilyenkor segítségül hívod, nem tudnak bántani! Bízd magad a kegyelmére.
A legjóindulatúbb tanácsom az kérdező, hogy legközelebb ne a vallás kategóriába írj ki ilyen kérdést, hanem az egészség vagy valamelyik másikba.
Itt csak szektások lesznek, akik mesekönyvekre hivatkoznak és zsidó babonák alapján szemlélik a világot. Ha pedig szerinted abszurd egy keresztre akasztott zombihoz imádkozni aki saját maga fia és a saját apja (aki ő maga) azért ölette meg, hogy megváltsa az embereket a sátántól (akit ő maga teremtett) mivel egy beszélő kígyó rátukmálta az első nőt majd az a férjét egy almára ami miatt bűnössé változott akkor még te leszel szcientológus!
Nyugodtan lehet hinni beszélő csipkebokrokban, vízen járáson, vagy komplett népek lemészárlását is lehet "Isten parancsolatának" mondani (vö Jerikó, amalekiták, jeboziták stb), ha nem tetszik akkor nyilván szcientológus lehetsz csak. Elvégre mi más oka lehet annak, hogy valaki nem követ vakon zsidó mesekönyveket?
Pontosan. Egy részletes orvosi kivizsgálás kell (ami nem összetévesztendő a begyógyszerezéssel)
Egyetértek azzal, aki azt írta, hogy ha Jézushoz fordulsz, ő segít!
Bízz az Istenben!
Higyj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!