(Ti)aki megvagytok keresztelve és hisztek Istenben, imádkoztok, akkor miért nem mentek se gyülekezetbe se templomba?
Figyelt kérdés
2022. máj. 29. 22:18
1/7 anonim válasza:
Jó eséllyel reformátusok akiknél az ilyen lépések a vallás szerint nem kötelező.
2/7 anonim válasza:
Ami közel van, ott nem annyira kedves számomra a karizma. Kitartóan próbálkoztam, de sajnos egyáltalán nem tudok beilleszkedni - a velük töltött idő inkább meghasonlást okoz.
Távolabbi templomba szoktam járni, de a közlekedés, a covid és általános elmagányosodás, szociális fóbia miatt már nem nagyon megyek.
3/7 anonim válasza:
Istenben hiszek, de a közeli gyülekezetekben többnyire csak képmutatást tapasztaltam. A lelkészek prédikációi is túl elvontak voltak. Van egy számomra szimpatikus gyülekezet egy igazan lélekemelő és elgondolkodtató prédikációkat mondó lelkésszel, de túl messze van ahhoz, hogy rendszeresen oda járjak.
4/7 anonim válasza:
Én járok templomba is, persze látom, hogy különösen az elmúlt 2 évben sokan elmaradtak.
6/7 anonim válasza:
Sok betegséget ott kaptam el, azóta emberek közé sem nagyon megyek, mindenki fertőző.
7/7 anonim válasza:
Én egyszer azt hallottam, és maximálisan egyetértek vele, aki nem szeretné látni a szerlemét, nem szeretne vele minél gyakrabban telefonálásokon túl élőben is találkozni, az nem szereti igazán. Ugyanígy aki nem szeretné látni személyesen teremtő és üdvözítő Istenét, annak a hite beteg, vagy nincs. Aki hisz az Eucharisztiában ha tehetné minden nap találkozni akarna vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!