Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit tegyek, ha semmi nem...

Mit tegyek, ha semmi nem lelkesít, lelkileg vagyok nagyon fáradt?

Figyelt kérdés
Lelkesedtem, de csak jöttek a gáncsolások.

2022. máj. 25. 10:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
73%

Bízz, elsősorban! Nyilván ne vakon és ne minden áron, meg nem is kell tökéletesen csinálni ahhoz, hogy mindenkinek jobb legyen általa.

Jó összegyűjteni azokat, akikben bízhatsz. Ha adott környezetben nincs ilyen, vagy hiába is van, nem lesztek együtt erősebbek, akkor (mármint ha tényleg, tényleg ez az igazság!) jobb máshova keveredni, amint lehet. Semmiben se gátol, ha néha kéred az Istent, hogy vezessen élhetőbb helyre, ahol kevesebb bajjal, több bölcsességgel láthatod át azt, ami most is gyötör, és olyanná válhatsz, aki már nem "kéri" ezt.

2022. máj. 25. 11:03
 2/16 A kérdező kommentje:
Már kértem, sokszor.
2022. máj. 25. 11:54
 3/16 A kérdező kommentje:
Emellett tettem is sokat ezért.
2022. máj. 25. 11:56
 4/16 anonim ***** válasza:
Teljesen jó. Lehet van valami baki, amit nem veszel észre, nem? Legalábbis abból kiindulva, hány embernél látod, hogy van gond, simán van rá esély, hogy én is meg te is pár dologban furcsán szoktuk meg magunkat...
2022. máj. 25. 12:19
 5/16 A kérdező kommentje:
Ha mondjuk van baki, amit nem veszek észre, azt most hogy vegyem észre...?
2022. máj. 25. 12:30
 6/16 anonim ***** válasza:
Egy picit bővebben kifejthetnéd mi a gond, Kérdező. Miért lelkesedtél és mi gáncsolt?
2022. máj. 25. 19:54
 7/16 anonim ***** válasza:
64%
Keress egy olyan keresztény gyülekezetet, ahol a prédikáció természetfölötti erővel feltölt, lelkesít, és felfrissít. Emberekben pedig nem szabad bízni, sok a gáncsoskodó ember, keresni kell a jó embereket, akikkel érdemes barátkozni, a rosszindulatú emberekkel érdemes nagyobb távolságot tartani, hogy ne tudjon elgáncsolni, ha akar sem.
2022. máj. 25. 19:55
 8/16 A kérdező kommentje:

#6 ez összetettebb...

#7 ez elméletben szép... vannak olyanok is, akiket nem választ az ember.

2022. máj. 25. 20:05
 9/16 anonim ***** válasza:
A barátaidat te válaszd meg, a szüleid csak nem gáncsolnak el, ha kiskorú vagy még. A tanáraid is pár évig tanítanak, utána vége a sulinak. A felnőtt emberek maguk választják meg a barátaikat, árulókat, gáncsoskodókat és rosszindulatú embereket ne válassz barátodnak.
2022. máj. 25. 20:08
 10/16 A kérdező kommentje:
Már rég nem vagyok kiskorú, van némi élettapasztalatom, túl sok is...
2022. máj. 25. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!