1/7 anonim válasza:
Azt, hogy elmebetegek mindig voltak.
2/7 anonim válasza:
Szerintem a nemkeresztények is kb. ugyanazt gondolják... Egy elmeháborodott fiatal bűncselekménye. Hiba volt bezárni az OPNI-t.
3/7 anonim válasza:
Nyilván beteg elme.
Amúgy ijesztően hangzik, de míg tanítottam, egyre több mentálisan labilis fiatallal találkoztam. Nem azt akarom mondani, hogy mindből gyilkos lesz, de elég komoly válságjele ez a társadalomnak.
4/7 anonim válasza:
Valami durva cuccot tolhatott a gyerek,....
"Péntek este fél 9 körül elejtettek egy vaddisznót, majd a német férfit visszavitték a szállására, ahol megvacsoráztak, ezután a fiú és az apa Szulok közelébe ment, hogy az erdő mellett kizsigereljék a lelőtt állatot. A fiú betöltötte a fegyvert és közelről fejbe lőtte az apját, amit hangfelvételen is rögzített. Ezzel az volt a terve, hogy feltölti a Youtube-ra, hogy tudassa a világgal, kiiktatta azt az embert, aki a világbéke útjába állt volna."
5/7 anonim válasza:
Azt hogy ennek a fiúnak nyilván pszichológiai problémái voltak, amit nem vettek észre elég hamar, vagy nem vették igénybe szakember segítségét, vagy mindkettő.
6/7 anonim válasza:
Hogy hálás vagyok, hogy magára vállalta a sorsot, hogy egy rossz embertől megszabadítsa a világot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!