Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Van olyan bűn a keresztény...

Van olyan bűn a keresztény vallásban, amely olyan súlyos, hogy még a pokol sem fogadja be attól az ember lelkét a halála után?

Figyelt kérdés

2022. máj. 21. 22:00
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
68%
Mi oka lett volna hogy ezt tegye ? Mert szereti az embert. ? Vicc amiben hisztek komolyan mondom...
2022. máj. 24. 10:51
 22/26 anonim ***** válasza:
91%

19-es.

Segítséget kap a tanuláshoz.

-Csak házasságban nemi élet

-Folyamatos ismeretszerzés (segítség online)

-Kiigazítások a szellem gyümölcseinek kialakításában (szeretet, jóság, hit, stb.)

-Prédikálás másoknak (telefonon, online, hittárs segítségével. pl. kerekesszék tolásával, kiegészítésével. stb.)

2022. máj. 24. 10:52
 23/26 anonim ***** válasza:
91%
21. te miben hiszel?
2022. máj. 24. 10:53
 24/26 anonim ***** válasza:
0%
#22 fogyatékos értelemszerüen nem tud másoknak prédikálni mert beszédhibás
2022. máj. 24. 11:13
 25/26 anonim ***** válasza:
67%
21. Vagyok. Én azt gondolom, hogy a vak hit valamiben az nem jó dolog pusztán káros. Egy olyan álomvilágban élés ami a pusztuláshoz vezet. Én a valóságban hiszek és magamban, az emberekben, hogy amit megtehetünk azt tegyük meg és fejlődjön a fajunk. Nem pedig vak hittel elhitetem magammal, hogy bűnös vagyok mert ezt írták több ezer éve egy könyvben.
2022. máj. 24. 11:30
 26/26 Viko3 válasza:
100%
Elvileg ha jól tudom, van valami történet hogy azt kívánta valaki az ördögtől hogy ne kerüljön a Pokolba, de mivel fogadott vele ezért a Mennybe se engedte be Isten. Ha jól emlékszem pókerben győzte le az ördögöt.
2022. jún. 1. 22:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!