Akik a Sátánt szolgálják és a sátánizmus szerint élnek,miért sikeresebbek meg gazdagabbak az életben?
Sok híresség is felvállalta már hogy illuminati,okkultizmus szerint élnek, és Lucifer szolgálatában állnak.mérhetetlenül gazdagok és híresek.
Akkor ez kell ahhoz hogy gazdag és sikeres legyek én is?

helyben vagyunk! Ennyit szerettem volna. Hogy lássuk mindannyian, hogy e kategória legutolsó bölcsei sem kölyökkutyacsontokat szopogató pankrátorok.
"Sátánista" felhasználónévvel boldog családos ember, aki a polgári életében butikos/szoláriumos/zöldséges/konditermes/műkörmös..
Az a baj, hogy az összes ilyen széllelbélelt hozzád hasonló, amúgy tök normális is lehetne.
Ha esetleg menekülőre fognád, válassz Santaclaus felhasználónevet, abból nem lehet baj.
Nem muszáj online sem kiélni a perverziókat. Le kell őket vetkőzni, akár szakember segítségével, felnőtt módon. Ahelyett hogy szakmányban gyártod itt a hülyeséget.
Csak otthon meg ne tudják jámbor kis nünüke!
Privátban azért a címedet és a telefonszámodat elküldheted, hátha egyik este ráérek vallásos kontextusban mert tartozom neked.

Minden szavam igaz volt,akár elfér a nagyképű világnézetedben akár nem.
Egy trollvadász...aki neten kiélt keménységről papol az aztán nagyon hiteles.
Amúgy azt adom,hogy néha-néha visszaesek ide az oldalra unaloműzésböl és rossz szokásból,de az biztos,hogy koherensen leírtam a kérdezőt foglalkoztató morális "ellentmondást".
Ha meg tartozol,akkor keresd a békéscsabai fitness centerben az Ördögöt.Onnan útbaigazítanak,én több személyes adatot itt nem adok meg privátban sem.

Loki: sajnos űzik a sátánizmust, a felső szinteken leginkább. Persze ezt nem vallják be és lejáratják vagy eltávolítják azokat akik nagyon beleássák magukat és ki akarnak deríteni ezt-azt. Ha jobban érdekel a téma nézd meg a kabal bukása című dokumentumfilmet, van hozzá felirat is.
Satanist: neked csak ennyit tudok mondani: “Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Az emberölő volt kezdettől fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen ő benne igazság. Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól; mert hazug és hazugság atyja. ” Szóval akit te szolgálsz abban nincs igazság, ezért hiába van sok javad most, a saját sírodat ásod meg most.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!