Akik a Sátánt szolgálják és a sátánizmus szerint élnek,miért sikeresebbek meg gazdagabbak az életben?
Sok híresség is felvállalta már hogy illuminati,okkultizmus szerint élnek, és Lucifer szolgálatában állnak.mérhetetlenül gazdagok és híresek.
Akkor ez kell ahhoz hogy gazdag és sikeres legyek én is?

Amelyik nem sikeres és gazdag az azért, mert nem azt kérte, amikor a Sátán szolgálatába állt.
Én először kérdeztem ezt, mert érdekel a téma.

Sátánnak ehhez semmi köze.
Olvass utána a sátánizmusnak..., tele van szuper stílusokkal, mint a bátirság, önbizalom, akarat, célok elérése, tisztelet, stb.
Luciferék irányítják ezt a bolygót. Nem csoda, hogy több minden jut, ha ő hozzájuk azonosulsz.
Én a földhöz, és a gombához szeretek meditálni. Nagyon sokat adnak, főleg a gomba.
A lényeg, hogy istent szolgáld. Hogy most milyen stílusra van szükséged.., sátánizmusra, buddhizmusra, stb, az mindegy. Úgy is mindenki az univerzális istenvallásba fog emelkedni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!