Lehetek úgy hivö hogy elhatárolódom az egyháztól?
Nem vagyok még keresztelve meg semi kétszer volt összesen templomban .
De hiszek Istenben rendszeresen imádkozom és olvasom a bibliát.
17/l

11
Próbálkoztam már vele de nem éreztem ot jól magam a pánikbetegségem is előjött a templomban úgyhogy inkább egyedül gyakorlom a hitem.

3: Mivel Jézus alapította az Egyházat.
Egy közeli plébánián egy szimpatikusabb papot is érdemes volna megkérdezned, hátha tud ajánlani hittancsoportot.

14# Jézus egészen biztosan nem alapította meg azt, amit te ma egyháznak hívsz. ... és Jézus tuti nem mondta hogy el kell égetni máglyán százezreket, lopni rabolni, bűnbocsánati cédulákkal kufárkodni, bankokat alapítani és uzsorázni, háborúkat hírdetni és finanszírozni, gyerekek százezreit megrontani, vallásilag népeket megerőszakolni, stb, stb, stb.
Jézus felégetné szerintem ezt a bűnszervezetet, ha nem lenne olyan kis megbocsátó mindenben.
Szóval bárki aki otthon gyakorolja a jézusi utat messzebb jut, mint bármelyik pápa.

16: Jézus azt sem mondta, hogy igaztalanul megvádolni valakit helyes volna. Te miért teszed velem?
Attól, hogy úgy tesztek, mintha az lenne az egyházi tanítás, ami nem, még nem lesz az.
Akkor a hirosimai meg a fukushimai atomkatasztrófa után kijelentitek, hogy az egész fizika tokkal vonóval kuka?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!