Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A mormonoknak kajak még csak...

A mormonoknak kajak még csak csókolózni sem szabad házasság előtt?

Figyelt kérdés
2022. máj. 1. 23:43
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Pünkösdieknek sem például. De szerintem nagyon kevesen vannak akik ezt be is tartják.
2022. máj. 2. 01:55
 2/9 A kérdező kommentje:
#1 Miért ne lenne szabad, okostóni? Emlékeztetnélek, hogy történelemórán csak világvallásokról tanulunk meg olyanokról, amelyek hatással voltak az európai kultúrára, nem mindenféle kis szektákról
2022. máj. 2. 06:10
 3/9 anonim válasza:
66%
kajak gecc há nagyon durva mittolnak ezek én nemtom
2022. máj. 2. 08:43
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ja, és ha neked egy világvalláson belül megemlítenek dolgokat, és tudsz azért valamit a szektákról is, akkor képtelen vagy alkalmazni a tudásod.

Értem.

Tudod, ha megtanítják, hogy 1+1=2, és 1+2=3, akkor már illik tudni egy kicsit tovább is számolni.

2022. máj. 2. 09:54
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Hogyne lehetne ott, még voltak régebben un. motoszka estek is...

2022. máj. 2. 10:28
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nemtudom miről beszélsz. Én pünkösdi gyülekezetben nőtem fel kb és bár meg is utáltam rendesen azóta, de az tény, hogy azt tanítják, hogy nem lehet. Az már más kérdés, hogy ki tartja be meg ki nem. De egyébként milyen motoszka eset?
2022. máj. 2. 10:41
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem eset, hanem est, motoszka est. Nem biztos, hogy mindenhol volt.
2022. máj. 2. 11:46
 8/9 anonim ***** válasza:
Pünküsdi az nem egyenlő a jehova tanúival.
2022. máj. 2. 11:47
 9/9 anonim ***** válasza:
elvileg nem csokolozhatnak, sot egyedul se maradhatnak kettesben. gyakorlatilag meg szexelnek is, de nem mozognak mert istennek mozgaserzekelos szemei vannak. tehat bedugjak es ugymaradnak. soaking-nak hivjak ezt a mutatvanyt
2022. máj. 2. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!