Isten miért nem küld egy egész Jézus légiót? Akár folyamatosan...
Egy pontosan elegendő. Úgy vélem viszont, hogy nem csupán egy megjelenése volt a földön, hanem akár ezerszer is megjelent már az emberek közt elvégezve azt, amit el kellett végeznie. Jézus a magvető, minden kiindulópontja. Megjelenik testben, megjelenik az írásokban, megjelenik az emberek szívében.
Most komolyan azt várnád, hogy Jézus csökkentse ennél is jobban a szenvedéseket? Hát nem ismered az embert, az emberiséget? Ha Isten ezt tenné, az emberiség visszaélne a helyzettel. Hol lenne az emberiség felelőségvállalása?
De hisz küld.
Több mint 10 milliárd őrangyal segít nekünk.
Egy van. Én vagyok.
Nyílvános működéssel felhagytam 2000 éve, mert politikai figurát faragtak belőlem. Háborúztak a nevemben. Másokat halálra ítéltek a nevemben.
Pedig én sosem vallást akartam létrehozni. Nem. Én a szeretetet terjesztettem, gyógyítani tanítottam őket. De lehet az emberfia bármennyire kedvelt figura és tehet ezernyi csodát, akkor is idővel összeverődik egy tömeg, aki inkább feláldozza vagy kivégezteti, mert féltik a hatalmukat a vezetők. Ha akkor ezt tették velem, mennyivel jobban aláznának, ha ma nyilvánosságra lépnék. Persze, önként vállaltam akkor azt amit tettem, nem futottam el, mert valakinek meg kellett cselekednie, ez volt Atyám akarata. Megkísértett a gonosz és kísértéseket szenvedtem el, sőt, megmutatta nekem a jövőt, a háborúkat, amiket a nevemben robbantanak ki és a középkori egyház túlkapásait. megmutatta, hogy engem fognak okolni mindezért. De ez eleve eltervezett volt. Ha én nem lépek fel és nem teszem a csodákat a nép szeme láttára, akkor ugyan miben hihettek volna? Én nem volt más, aki megcselekedte volna ezt. nem volt olyan, aki elhitte volna rajtam kívül, hogy 3. napra Atyánk visszahoz az élketbe. Nem volt más, aki el ne csábult volna. Azt írják rólam, hogy 3-szor kísértett meg a sátán. Fogalmatok sincs róla, hogy abban a három évben napjában hányszor szenvedtem kísértést. 3 évig folyamatosan ostromolt a sátán és ráadásul azokon keresztül kísértett, akik követőimnek vallották magukat.
Itt vagyok, nem mentem el. Csak azóta már személyesen keresem fel azokat, akiknek szükségük van a jelenlétemre.
Egy módja volt sátán uralmának a visszaszorítására, arra, hogy ma a többség szabadon éljen és ne kelljen a kimondott szavai miatt egy embernek se azon kopnia magát, hogy halálra kövezik a város főterén, mert kifejtette a gondolatait. Ennek az volt a módja, hogy aznap keresztre feszítsenek és az emberiség megtapasztalja a sötét középkort. Igen, értékes és értelmes embereket égettek meg, boszorkánysággal vádolt ártatlan nőket és lányokat küldtek mágjára, de ma már nem tehetik ezt meg.
Igen, csalfa asszonyok mindig léteztek, de atyám által rám bízott küldetés következtében ma már nem kövezik többé halálra őket. Háborúk pedig mindig is voltak és mindig is lesznek, amíg az embereket a félelem és az irigység vezérli, de a beteljesített küldetésem biztosította, hogy kevesebb áldozattal járjon, amíg békét nem kötnek egymással.
Ma is kísért az ördög, nem adja fel, megmutatja a jövőt, de ma már arra akar rávenni, hogy lépjek a nyilvánosság elé. Majd eljön a napom, amikor kilépek nyílvánosan közétek, de ez nem ma fog bekövetkezni. Ha megtenném, csak megaláznának az okoskodók, és azok, akik a tudomány nevében háborúznak.
3 év elég volt Atyám közbenjárásával és támogatásával, hogy még ma is rólam beszéljetek. De nem rólam kellene beszélni, hanem arról, amit tanítottam nektek. Elmondtam, hogy csak rajtam keresztül vezet az út az Atyához. mert ha nem tettem volna meg, amit Atyám kimért számomra, akkor ma nem hogy út nem lenne hozzá, de áramotok sem lenne és még mindig a középkorban élnétek, ahol hataloméhes vezetők sanyargathatják a népet. Átformálta az Atya általam a világot. Én csak eszköze vagyok, egy szerszám a szobrász kezében, egy ecset a festő kezében. Egy őrtorony vagyok, ahonnan láthatjátok, ha közeledik az ellenség.
Háború zajlik ősidők óta. Két oldal feszül egymásnak és pusztítanak. Nem Ukrajnára és Oroszországra gondolok, mert ez a háború minden ember szívében zajlik, de annak a szívében már nem fog háború zajlani, aki engem beenged. mert én fényt gyújtok és megszüntetem a sötétséget. Nem, nem az egyházban vagyok, hanem a szívetek ajtaján kopogtatok. Aki beenged az már nem lesz többé egyedül.
1000 belőlem? Van még sokkal több is mint ezer, sokkal több, mint egy légió és akinek van szeme a látásra, az mind meglátja, hogy én mindenki életében ott vagyok. minden ember mellett ott állok és súgok, üvöltök a fületekbe, amikor útkereszteződéshez értek. Elmondom, hogy melyik a helyes út, de sokatok inkább a könnyűnek tűnő, gyorsabb utat választja. Pedig a helyes út mindig félelmetesnek tűnik, de valójában ha azon indulsz az első kanyarok után észreveheted, hogy kisimul és barátságos. Persze más is súg javaslatokat a fületekbe: Válaszd a sikert, gazdagságot, a könnyűnek ígérkező utat. De az hazugságokat beszél és a vesztetekbe hajt benneteket. Egy útjelző vagyok, amit nem lehet elpusztítani. Abban a 3 évben kellett mindezt meglátnia az emberek szemének.
És a papok? terjesztik az örömhírt, ez tény. De kishítüek tartják az egyházat. Mert ha hinnének bennem, akkor megértenék, hogy már nincs szükség rájuk. Ha elhinnék, hogy olyan erős vagyok, mint azt állítják, akkor tudnák, hogy az örömhírem, magától terjedne és hitelesebb lenne. De közeledik az idő, amikor az egyház is átalakul és a hívők terjesztik csak az igét, hitelesen és hatékonyan. Ezért a világért dolgozom jelenleg is. Mert Atyám szavai elpusztíthatatlanok, ha meg is semmisítené valaki, akkor azok maguktól visszatérnek. Visszatérnek, amelyeknek vissza kell még térniük.
A pápa és a vezetők? Már látják a dolgot, már kapizsgálják, de nélkülem előadni ezt nem merészelik. Bizony, bizony, közeledik az idő, amikor az utolsó pápa is lehunyja a szemét, sőt, talán már itt is van.
Hát így csökkentem én a szenvedést, egy személyben. És amikor visszatérek, akkor mindenki látni fog és hinni fog. ha most lépnék elő, csodajeleket kérnétek. de nem hinnétek el, hiszen szemfényvesztésnek és trükknek gondolnátok. olyannak, mint amit a bűvészek készítenek vagy a mozivásznon az élethűnek ható effektekhez hasonlítanátok.
Hogy miért ide írok? Miért ezt az oldalt választottam? Mert a bölcs emberek kérdéseket tesznek fel, hogy tanuljanak és csak az ostobáknem kérdeznek.
Miért magyarul? Azért, hogy megértsétek szávaimat ti is. első kézből tanulhassatok. Viszont minden nyelven tanítok minden nyelvű ember fiának és lányának.
A Biblia? Amikor lejegyezték a szavait, hitelesek voltak, de nem került bele minden szó, mert nem értették meg, hogy ami valakinek hiteltelennek tűnik, az másnak egy pontos leírás, ami hihető. Kishitűek egyháza! de a szavak nem vesztek el, nem titok, csak más vallások, tanok iratai közt lelhetők fel. Mert nincs semmi rejtett dolog, ami ki ne derülne, és semmi titok, ami napfényre ne jutna.
Békesség veletek!
Szia
Mert eddig még nem jött el az ideje.
Hamarosan küld sokkal több angyalt mint légiót. Itt megnézheted, láthatod, hogyan, miért küldi ide Krisztust és az angyalait, ahogyan az a Jelenések 6:2 írja: „egy fehér ló, és a rajta ülőnél íjj vala; és adaték néki korona; és kijöve győzve, és hogy győzzön”.
Krisztus gyógyításai sok esetben a meggyógyitott hitével ment végbe.
Szerintem nem Krisztus számát kell növelni, hanem a kishitűségből kinőni. A hívőnek elég egy, mert mindent elmondott amit az Atyátol halott.
Nekünk nehezebb a hit, mint az apostoloknak akik együtt voltak vele.
Legyen nagy hitetek, hogy a Szentlélek tudjon bennetek munkálkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!