Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Házasság előtt mi fér bele...

Házasság előtt mi fér bele egy párkapcsolatba?

Figyelt kérdés

Nyilván a szexet a legtöbb vallás nem tartja helyesnek házasság előtt, de az egyéb testi érintkezésekkel mi a helyzet? Gondolok itt a csókra, szerelmes puszira (tehát szájra), ölelkezésre, szerelmeskedésre (tehát összebújás, ölelkezés, romantikázás, egymás simogatása, akár együtt alvás és semmi több), esetleg a szájjal/kézzel történő kielégítésre.

Ezekről mi a nagyobb vallások álláspontja?

2022. márc. 27. 20:09
1 2 3
 21/21 Mihaela Regina válasza:

Szia

En pont ezekre keresem a valaszt, de kerdest meg nem irtam ki. Nagyon felek ettol raadasul a parom nagyon vallasos es hazasodni is annak modja szerint akar. Nekem meg nem sikerult dontenem, hogy mitevo legyek.. Ettol meg ugyanugy szeretem. A kerdesre a valaszom, hogy voltunk egyutt, de nem ez donti el, hogy szakitunk vagy kitartunk egymas mellett. Tomoren ennyi. Igent vagy nemet nem mondok, mert mindekinek el kell dontonei, hogy mit akar mi fer bele es mi nem. Remelem azert tudtam kicsit segiteni.

2022. júl. 14. 17:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!