Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Gyülekezet, vagy Sátán okozta...

Gyülekezet, vagy Sátán okozta e félelmet?

Figyelt kérdés
Református az igazi vallásom. Azonban egy ismerős elvitt gyülibe. Ott hallottam sokszor említve poklot, démont, meg hogy milyen szenvedés vár azokra akik nincsenek megtérve. Ha jó emberek jó lelkűként éltek akkor is pokolba jutnak Krisztus nélkül... templomba inkább Isten szeretetről beszéltek. Itt inkább mindig a kárhozat a téma. És hogy tilos maszturbálni, házasság előtt testi kapcsolatot létesíteni. Mint Református imádkoztam, jártam nèha templomba. Azonban a gyüli óta félek nagyon nagyon a pokoltól. Lelkèsz szerint az ördög tàmadott be, ebből táplálkozik hogy fèlek. Ennek úgy tudok ellen állni aztmondta ha járok gyülibe, segítem anyagilag a gyülit... a gyüli vagy a ördög okozta a félelmet?
2022. márc. 27. 14:12
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Kedves előző írók! Még értem hogy van itt egy troll,de amint mondtam nem én vagyok az. Szeretettel kívánok mindenkinek áldott napot.
2022. márc. 28. 04:40
 12/14 anonim ***** válasza:
Haha!
2022. márc. 28. 05:20
 13/14 anonim ***** válasza:
Jo azert nem kell minden kérdezőt megvádolni hogy ő az az elmeroggyant járnak ide mások ia
2022. márc. 29. 16:52
 14/14 anonim ***** válasza:
is*
2022. márc. 29. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!