Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A veszprémi Hit gyülekezetnek...

A veszprémi Hit gyülekezetnek mi a telefonszáma?

Figyelt kérdés

2022. márc. 25. 23:41
 1/2 anonim ***** válasza:
34%

Kedves Kérdező!

A honlapjukon nem láttam telefonszámot, nyugodtan elmehetsz telefonos bejelentkezés nélkül is. Ott személyesen meg tudod keresni az egyik presbitert, lelkészt.

Sok sikert kívánok, az Úr áldja meg az életedet!

2022. márc. 26. 07:35
 2/2 anonim ***** válasza:
78%

0630nehívdfelinkábbmenekülj

Viccet félre téve. Nem ajánlom neked se senki másnak a hit gyülekezetet. Ha csatlakozni szeretnél akkor a te érdekedben kérlek ne tedd. Ha egyéb ügyed van velük akkor elnézést a feltételezésért.

Ezenkívül hogy azért válaszoljak is a kérdésre (nem szeretem amikor nekem is csak ugatnak de nem válaszolnak)

A veszpréminek nem találtam konkrétan telefonszámot. De ha a központjukat felhívod akkor ott talán tudnak segíteni.

+36 1 260 3717

Ha az nem opció akkor felkeresni őket. De továbbra is inkább a távolmaradást javasolnám.

2022. márc. 26. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!