Szerinted van élet a halál után? Igaz amit a biblia állít? Valóban van menny és pokol?
Figyelt kérdés
2022. márc. 21. 17:22
1/27 anonim válasza:
Ahany ember annyi valasz. Szerintem nem, egy kereszteny szerint igen
3/27 A kérdező kommentje:
Ahová én jártam gyülekezetben azt mondta a lelkész hogy igen is van élet a halál után. Mert ő hisz Istennek hisz abban amit le írat9ott a bibliában
2022. márc. 21. 17:32
5/27 anonim válasza:
Nem, biblia régi jól kitalált propaganda
6/27 anonim válasza:
#3 Persze, egy keresztény azt fogja mondani amiben o hisz, de neki sincs bizonyiteka. Ha szeretnel hinni benne, csak nyugodtan, amig nem erolteted masra, engem nem zavar
7/27 anonim válasza:
Jézus az út az igazság az élet
8/27 anonim válasza:
Ebben hinni kel de van aki nem hisz van aki hisz
9/27 anonim válasza:
Szerintem azok számára nincs, akik az "Emberek" kategóriába írják a valláskritikai kérdésüket.
10/27 anonim válasza:
Van,és én nem hiszem hanem tudom.Olyan dolgokra emlékszem amire nem kellene,és olyan dolgokat láttam amiket nem kellett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!