Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Most a sátán támadott be vagy...

Most a sátán támadott be vagy gyüli okozta nekem ezt?

Figyelt kérdés
Katolikusnak vagyok megkeresztelve, és első áldoztam. Hiszek azóta is. Azonban 3 éve elmentem gyülekezetbe. Mondták csak a biblia szerint szabad élnem minden mást utasítjak el. Meg ha anyum, apum, vagy rokonaim nem hívők vigyázzak velük mert világiak és a sátánhoz tartoznak... egyszer mondták mikor meritkezem már be. Megbeszéltuk az időpontot, elmondtam anyunak , mamának, mondták hogy fiam, mi katolikus, református keresztény család vagyunk, ne járj gyülekezetbe félelemre, aztán mondtam a gyülibe mit mondtak itthon, erre azt mondták hogy nem anyum mondta ezt hogy ne meritkezzek be , hanem egy démon szólt anyumból hogytéves útra tereljen és hogy a kárhozat útján tartson . Aztán a bemerites előtti éjszakáján ,Szorongtam, sikítottam felment 160-ra a pulzusom . Anyumék mentöt hívtak. Másnap elmentem a pásztorékhoz mondta hogy ez nem pánik roham volt hanem a démonok ilyeszgettek, hogy félelmet kelltesenek bennem.. aztán mikor ki léptem onnan a gyüliböl megnyugvást találtam. És rám írt a pásztor hogy ez a megnyugvás azért van bennem béke mert el érte az ördög a célját hogy nem meritkeztem be, nem járok gyülibe és ő cserébe ad nekem békét ezen a világon cserébe a lelkem elkarhozik a halál után.... azóta ez bolyong bennem , gyakran félek, rosszul vagyok, de mióta templomos élethez vissza tértem sokkal jobban érzem magam ott nem beszélnek ilyet... követem a szeretet, békesség útját, próbálok jót tenni másokkal, szeretem Istent Jézust, úgy érzem sokkal közelebb állok így hozzá. Számomra ez helyes út és persze elem az életem élvezem , de a gyuli meg az élet élvezetétől is el akart vonni meg a szeretteimtöl
2022. márc. 19. 13:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

A gyüli a sátán...

Fura, hogy ez neked nem nyilvánvaló.

2022. márc. 20. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!