Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Most a sátán támadott be vagy...

Most a sátán támadott be vagy gyüli okozta nekem ezt?

Figyelt kérdés
Katolikusnak vagyok megkeresztelve, és első áldoztam. Hiszek azóta is. Azonban 3 éve elmentem gyülekezetbe. Mondták csak a biblia szerint szabad élnem minden mást utasítjak el. Meg ha anyum, apum, vagy rokonaim nem hívők vigyázzak velük mert világiak és a sátánhoz tartoznak... egyszer mondták mikor meritkezem már be. Megbeszéltuk az időpontot, elmondtam anyunak , mamának, mondták hogy fiam, mi katolikus, református keresztény család vagyunk, ne járj gyülekezetbe félelemre, aztán mondtam a gyülibe mit mondtak itthon, erre azt mondták hogy nem anyum mondta ezt hogy ne meritkezzek be , hanem egy démon szólt anyumból hogytéves útra tereljen és hogy a kárhozat útján tartson . Aztán a bemerites előtti éjszakáján ,Szorongtam, sikítottam felment 160-ra a pulzusom . Anyumék mentöt hívtak. Másnap elmentem a pásztorékhoz mondta hogy ez nem pánik roham volt hanem a démonok ilyeszgettek, hogy félelmet kelltesenek bennem.. aztán mikor ki léptem onnan a gyüliböl megnyugvást találtam. És rám írt a pásztor hogy ez a megnyugvás azért van bennem béke mert el érte az ördög a célját hogy nem meritkeztem be, nem járok gyülibe és ő cserébe ad nekem békét ezen a világon cserébe a lelkem elkarhozik a halál után.... azóta ez bolyong bennem , gyakran félek, rosszul vagyok, de mióta templomos élethez vissza tértem sokkal jobban érzem magam ott nem beszélnek ilyet... követem a szeretet, békesség útját, próbálok jót tenni másokkal, szeretem Istent Jézust, úgy érzem sokkal közelebb állok így hozzá. Számomra ez helyes út és persze elem az életem élvezem , de a gyuli meg az élet élvezetétől is el akart vonni meg a szeretteimtöl
2022. márc. 19. 13:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
71%

Igen elérte a célját az ördög ez a véleményem.

Majd emlékezz erre.

2022. márc. 19. 14:01
 2/11 anonim ***** válasza:
67%

Az ördög azt akarja hogy csak vallásoskodjanam az emberek. Eljárjanak templomba és az elég.

Olyan mint mikor egy kutyát láncon tart a gazdája sok ideig,de aztán megtoldja a láncot hogy jobban érezze magát. A kutya örül neki de még mindig nem veszi észre hogy még mindig láncon van. Az ördög is elhiteti az emberrel hogy jó helyen van, de az még mindig csak rabság.

2022. márc. 19. 14:47
 3/11 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem neked nem gyülire, hanem szakemberre van szükséged. Pszichológus, vagy pszichiáter.
2022. márc. 19. 15:16
 4/11 anonim ***** válasza:
65%

Kérdező, ugye te vagy az a roma kisfiú, aki utál adakozni, és mindennap 20-30 kérdést kiír ide, és gúnyosan röhög a válaszokon?

Az obszcén privátokat nem is említem.

2022. márc. 19. 16:18
 5/11 anonim ***** válasza:
53%

Meg vagy keresztelve, tehát nincs szükséges újabb keresztségre.

"mióta templomos élethez vissza tértem sokkal jobban érzem magam ott nem beszélnek ilyet... követem a szeretet, békesség útját, próbálok jót tenni másokkal, szeretem Istent Jézust, úgy érzem sokkal közelebb állok így hozzá"

Akkor ezzel meg is válaszoltad, visszatértél a helyes útra. Krisztus is azt tanítja, hogy szeresd Isten, szeresd a felebarátaid, tégy jót másokkal. Ne hagyd, hogy a ravasz kíváncsiság erről letérítsen.

2022. márc. 19. 16:18
 6/11 anonim ***** válasza:
29%

Az a fránya gyülekezet a házasság előtti szexuális élettől is el akart tiltani, és az obszcén beszédtől és üzenetektől is.

Valakinek az a helyes út, hogy trollkodik a neten, obszcén üzeneteket küld, és nagyon szívesen kipróbálná a házasság előtti szexuális kapcsolatokat is.

:)

2022. márc. 19. 16:28
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezeket a Pásztoros kérdéseket 1 ember írja. A szóhasználatból és a stílusból ítélve. Erre veri..
2022. márc. 19. 16:29
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Hülye kérdések helyett mehetnél önkénteskedni is.
2022. márc. 19. 19:28
 9/11 anonim ***** válasza:

Először is, ez nem kérdés.

Másodszor pedig már sokszor elmesélted. Akkor megkaptad a figyelmet, az együttérzést, a válaszokat.

Hány éve jársz már pszichiáterhez, és még mindig nem tudod a választ? Ha tudod a választ, akkor miért kérdezed?

Látod, hogy egy mondatodból felismernek már nagyon sokan. Ezen nem tudsz változtatni, akárhogy próbálod. Az emberek NAGYON nem szeretik, ha hülyének nézik őket.

(Nem a sátán támadott be.)

2022. márc. 19. 23:22
 10/11 anonim ***** válasza:
67%
Kár volt bezárni az opnit.
2022. márc. 20. 07:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!