Most a sátán támadott be vagy gyüli okozta nekem ezt?
Igen elérte a célját az ördög ez a véleményem.
Majd emlékezz erre.
Az ördög azt akarja hogy csak vallásoskodjanam az emberek. Eljárjanak templomba és az elég.
Olyan mint mikor egy kutyát láncon tart a gazdája sok ideig,de aztán megtoldja a láncot hogy jobban érezze magát. A kutya örül neki de még mindig nem veszi észre hogy még mindig láncon van. Az ördög is elhiteti az emberrel hogy jó helyen van, de az még mindig csak rabság.
Kérdező, ugye te vagy az a roma kisfiú, aki utál adakozni, és mindennap 20-30 kérdést kiír ide, és gúnyosan röhög a válaszokon?
Az obszcén privátokat nem is említem.
Meg vagy keresztelve, tehát nincs szükséges újabb keresztségre.
"mióta templomos élethez vissza tértem sokkal jobban érzem magam ott nem beszélnek ilyet... követem a szeretet, békesség útját, próbálok jót tenni másokkal, szeretem Istent Jézust, úgy érzem sokkal közelebb állok így hozzá"
Akkor ezzel meg is válaszoltad, visszatértél a helyes útra. Krisztus is azt tanítja, hogy szeresd Isten, szeresd a felebarátaid, tégy jót másokkal. Ne hagyd, hogy a ravasz kíváncsiság erről letérítsen.
Az a fránya gyülekezet a házasság előtti szexuális élettől is el akart tiltani, és az obszcén beszédtől és üzenetektől is.
Valakinek az a helyes út, hogy trollkodik a neten, obszcén üzeneteket küld, és nagyon szívesen kipróbálná a házasság előtti szexuális kapcsolatokat is.
:)
Először is, ez nem kérdés.
Másodszor pedig már sokszor elmesélted. Akkor megkaptad a figyelmet, az együttérzést, a válaszokat.
Hány éve jársz már pszichiáterhez, és még mindig nem tudod a választ? Ha tudod a választ, akkor miért kérdezed?
Látod, hogy egy mondatodból felismernek már nagyon sokan. Ezen nem tudsz változtatni, akárhogy próbálod. Az emberek NAGYON nem szeretik, ha hülyének nézik őket.
(Nem a sátán támadott be.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!