Mit gondolsz az ilyen keresztény idézetről?
Mindent meg adhatsz a gyerekeknek, vehetsz neki aranyat, kocsit, házat, minden jót amit az élet adhat de örök életet csak is ISTEN FIA JÉZUS adhat neki ..
Földön minden hiabavalóság, lehetsz nagyon boldog, lehetsz orvos, tanár, professzor , tudós, gazdag, de Isten nélkül semmit sem érsz ha nem vagy megterve mert ugye lehetsz az amit felsoroltam de elfogsz karhozni . Ha Jézussal nincs kapcsolatod csak ő adhat örök életet... felekezetbe hallottam ilyeneket
Egy-két dolog igaz benne. Pl. a hiábavalóság a Földön, bármit teszel, a tudás sem bír hatalommal Isten szemében. Isten a gyengéket szereti, nem a képmutatókat. Ha valaki nagyon tud, pl. orvosok. Nézd meg mekkora képük van általában az orvosoknak. Sok közülük élet-halál urai. Legalábbis azt hiszik magukról.
A másik az örök élet. Tényleg hiába van itt a Földön meg mindened, nem viszed magaddal a túlvilágra, egy biztos.
3-as vagyok
A bizonyíték, hogy tényleg ő az, hogy megjött tőle az obszcén privát.
(Amiért feljelentelek.)
Tudom, hogy ez az obszcén kérdező, kaptam tőle már mocskos levelet, de azért válaszolok, ki tudja ki olvassa:
Ha igaz lenne ez a tanítás, akkor nem lenne esélye sem gyereknek, sem magzatnak, sem súlyos értelmi fogyatékosnak. Még mindig azt mondom, hogy ez kegyetlen és szeretetlen tanítás.
Én teljesen egyet értek vele, bár én tudom mit jelentenek ezek.
Isten fia a jóság. Jézus = fény = jóság = szeretet = bölcsesség.
Szóval akármennyi földi javad lehet, ha belül a szíved nem az egységben gondolkodik, nem a létezést szolgálod, akkor halálod után látni fogod mennnnyire üres életet éltél.
Én világ életembe mindenben jó voltam. Hatalmas iq, még nagyobb értelem, még nagyobb képességek, még is folyton kárhiztam, még kamasz korom végén is. Hatalmas szenvedéseket teremtettem magamnak, nem voltam teljesen tudatos irányba tartó, nem a szeretetből indultam ki, nem volt rám jellemző az abszolút mindent átfogó megértés.
Sok élvezet ért, de az addigi életem egy semmi ahhoz képest miután elkezdtem meditálni, és érezni a körülöttem lévő varázslatos valóságot, ami addig rejtve volt előttem.
Az anyagi javakról ne is beszéljünk..., azok még semmirekellőbbek, mint a mentális készségek.
Ha meghalsz, akkor újra a szeretettel vagy, de akkor nem szabad akaratodból választottad és kutattad, így a következő életedben kvázi folytathatod, ahol abbahagytad...
Így is úgy is mindenki isten lesz, és így is úgy is a fény útját fogja járni, de nem mindegy, hogy előtte hány száz évig kárhozik, és okoz kárhozatot másoknak is....
Szeressétek egymást, testvéreim!!! Mi mind egy vagyunk!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!