Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Kitől származhat ez a bölcs...

Kitől származhat ez a bölcs mondás?

Figyelt kérdés
2022. márc. 6. 00:42
 1/9 A kérdező kommentje:
A főnököm minap mondta csak nem tudtam megjegyezni... Arról volt szó,mondtam,hogy bunkón beszélt velem valaki és ő mondta alazatosnak kell lenni,és most jön az idézet amit sajnos nem tudok,de valami olyasmi hogy ha valaki feje fölött tüzet raksz...vagy parazsat... És ha Te szépen szólsz akkor az kialszik...
2022. márc. 6. 00:44
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Rómaiakhoz 12:20-21

Sőt, „ha éhezik ellenséged, adj neki enni, ha szomjazik, adj neki inni! Mert olyan ez, mintha izzó parazsat tennél a fejére.”

Ne hagyd, hogy a gonosz legyőzzön téged! Tedd azt, ami jó és helyes — ezzel te fogod legyőzni őt!

2022. márc. 6. 08:14
 3/9 A kérdező kommentje:
Ohhh nagyon szuper vagy!!!! Köszönöm szépen a segítséged!!!
2022. márc. 6. 09:07
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Hála Istennek a neten működik a Biblia oldalakon a kereső funkció. 😅😏😉😇
2022. márc. 6. 09:37
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
#2 Amen
2022. márc. 6. 09:39
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem tudtam hogy a Bibliabol idéz,gondoltam,de nem voltam benne biztos :) köszönöm!
2022. márc. 6. 15:06
 7/9 anonim ***** válasza:

Szívesen.💞

Örülök, hogy ilyen bölcs főnököd van.😍 Üdv🤗

2022. márc. 6. 15:27
 8/9 A kérdező kommentje:
Én is örülök,jó lelkű ember! Ritka a mai világba! 😍
2022. márc. 6. 21:54
 9/9 anonim ***** válasza:

Az idézet "izzó parazsa" ugyanaz a parázs,ami Ésaiás próféta nyelvét megtisztította,vagy -mint a pislogó mécsesé,-amit az irgalmas Isten nem olt ki.

Másként: A hit,reménység parazsa.

2023. jún. 6. 07:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!