Miért foglalkozik egész nap Istennel?
Figyelt kérdés
Pl én is szoktam imádkozni katolikus családban nőttem fel azonban nagynéném férje valami gyülis és mindig a biblia meg Túlvilág milyen jó lesz majd a halál után az lesz az igazi élet. Az Úr azt sugallta neki azért van ennyi baj betegség háború a földön mert ez a sátán világa. Normalis ez a beszéd?2022. márc. 5. 21:13
1/5 anonim válasza:
Azért foglalkozik vele ennyit, mert ráér. Ha munka mellett lenne még másodállása, hétvégén meg menne a maszek vagy az építkezés, hogy egyről a kettőre jusson és ezek mellett kellene még a családdal is foglalkozni, gyerekekkel játszani, asszonynak udvarolni vagy besegíteni a háztartásban, nem lenne ennyi ideje a hitére, kevesebbet foglalkozna vele.
2/5 anonim válasza:
Mert szereti Őt és nem úgy van vele hogy elmegy kb. egy órahosszára a templomba vagy gyülibe hanem otthon is keresi Őt.
3/5 anonim válasza:
"Az Úr azt sugallta neki azért van ennyi baj betegség háború a földön mert ez a sátán világa. Normalis ez a beszéd?"
Nem normális ez a beszéd. A világban ugyanannyi jó is van, mint rossz (sőt remélem, hogy jó sokkal több). Például kitört most egy háború, de sok ezer, tízezer, százezer ember fogott össze, hogy segítse különböző módokon a bajbajutottakat. Ez is a világban történik, akkor ez is a sátán műve lenne?
Ráadásul Jézus azt mondta, "Isten országa köztetek van".
4/5 anonim válasza:
4: Persze jó dolgok is vannak, de azért arányaiban jóval több a rossz a világon.
5/5 anonim válasza:
Troll kérdés, megint ránkrúgta az ajtót a szokásos baromságaival a troll gyerek
Látunk, haver!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!