Akit folyamatosan szívat az isten, arra mi oka lehet?
10
Én is gondoltam rá. De gondoltam adok neki még egy esélyt.
9-es voltam
Én is gyűlölöm Istent, mert gyerekkoromban szemét zsarolásokkal akartak megtéríteni primitív barmok, hogy ennének patkányt élve.
Neked azt javaslom testvérem, hogy konkretizáld a problémádat, ne a tetves Istennel foglalkozz, hanem azt írd le ide, vagy magadnak, hogy: hogy tudnék Klárika bugyijába bejutni, mert eddig így és így próbáltam, de nem sikerült. Vagy hogy tudnék filmsztár lenni, mert eddig ezt és ezt próbáltam, de elakadtam.
Konkrét feladatokkal tudsz elbírni. Ha nagy a feladat, akkor bontsd részekre. Először randira hívni Klárikát, venni egy új pulcsit, cipőt, kitalálni, hogy mit csináltok randin, stb.
Amúgy meg tél van, meg posztcovid, és az is lehet, hogy van valami elcseszettség a pszichédben, ami akadályoz, hogy sikeres legyél. Ezen is segítene a tudatosítás, konkretizálás. Drukkolok!
13.
Szegény aranyos patkányokat ne bánts.
Hogy szivatásnak éli meg.
Ha már egészséges vagy, a szivatás is abbamarad.
Igen, 90%-ban igen, megtörtént.
A részekre bontásnál ugyanúgy már az első résznél jön a szívás.
Volt, hogy kollégákkal menni kellett valahová és mondták, hogy én ne menjek, mert rájuk hozom a bajt.
Több évtizedes szívás után hogyan lehet kérdezni alázatosan, meghunyászkodva, felfogava,hogy az isten szemében "kigyomlalandó trágya" vagy?
Ez szerintem depresszió, gyógyítható. A magyar férfiak állítólag azért halnak korábban, mert túl macsók ahhoz, hogy a bajaikkal felkeressék a megfelelő szakorvost. Te is ilyen nyuszi vagy? Tedd meg magadért, hátha ne mis Isten szívat, csak a szüleid nem szerettek eléggé, kritizáltak, vagy vertek, abuzáltak, hanyagoltak el túl sokat. Mert kb. ezek szoktak a valódi okok lenni.
13# vótam
"Volt, hogy kollégákkal menni kellett valahová és mondták, hogy én ne menjek, mert rájuk hozom a bajt."
Hasonló nálunk is volt. De ott csak nem hívták meg a csapat építőre, részben mert még nagyon új volt részben pedig mert nagyon elborultak voltak a nézetei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!