Jó ha fiatalon keresztény életet él valaki?
Kérdező, jó ha fiatalon troll lesz valaki, és privát üzenetekben obszcén üzeneteket küld?
Jó az, ha egy trollkodó kisfiú több száz kérdést kiír, és kineveti a válaszolókat? Ez jó lesz a trollkodó kisfiúnak?
9
Zitus, szerintem 22 éves.
Komolyan fogyatékos, hallókészülékkel él és alig lát, más betegségei is vannak. Az anyai nagymamájával él és az anyukájával. Azt hiszem, egyszer azt írta, hogy az anyukája enyhén szellemi fogyatékos, és az apukája kiskorában elhagyta őket. Néhány órában tud dolgozni. Nagyon nehéz lehet neki.
A hit gyülekezetéhez csatlakozott, de csalódott bennük (gondolom, nem tudták meggyógyítani), és eljött onnan, de azóta a pokoltól retteg. Emiatt kezeli pszichiáter. Azért is ír ilyeneket, mert bele van még zavarodva, hogy kinek is higgyen, kinek van igaza. De közben azt írja, hogy nagyon jókat szórakozik azokon, akik válaszolnak neki.
Egyre rövidebb kérdéseket tesz fel, és alig reagál a válaszok után, mert tudja, hogy azonnal felismerhető.
A legnagyobb baj, ahogy fent is irják, hogy ha valaki kimondja, hogy megint ő az, akkor borzalmasan obszcén fenyegetéseket küld privátban, és végül emiatt szokták letiltani pár hónapra. De utána mindig visszajön.
Szóval én is azt tanácsolom, mint a 10-es, hogy ne válaszoljatok neki, és segítsünk a többieknek azzal, hogy szólunk.
Nos, igen, eléggé felismerhető, ezt megint ugyanaz a személy írta ki, aki korábban a hitgyüli tagja volt.
Csak szólok nektek, hogy ez a Kérdező talán már a heteroszexuális rovatban is garázdálkodik:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
A 16-os kommentben leírtam, hogy miből gondolom, hogy ő az (helyesírás + privátban mocsolódás).
Plusz itt megjegyzem, hogy érdekli a szex téma, többször írt ki ezzel kapcsolatban itt is kérdést.
korábban is ezt csinálta, máshová is ír
de ha privátban obszcén fenyegetéseket ír, azt lehet jelenteni a moderátornak, és akkor le fogják tiltani
Megnéztem, igen, a kérdésben is az, hogy "nem jo, nem tetszk. nem is ertem hogy tudnak", tehát semmi konkrétumot nem ír, hogy mi zavarja, valószínűleg nem tapasztalatból ír.
Persze, ide is írt már ilyeneket, hogy biszex vagyok, meleg vagyok, bűn-e. Meg házasnak adja ki magát "a feleségemmel meg a kisfiammal boldogok vagyunk, nyaralunk, élvezzük az életet". Vagy hogy "a barátnőmmel hetente 2x lefekszem".
Egyébként a pszichiátriai leletén az volt, hogy a hitgyüli miatt szorongásai és egyéb problémái alakultak ki. A neve nem szerepel rajta, vagyis kitakarta. Szerintem ő már inkább csak szórakozik.
Kérdező: amíg "oda" voltál, volt itt egy nő, aki állandóan mocskolódott és úgy viselkedett, ahogy azt nem lehet (mint te...). Hiába mondtuk, hogy hagyja abba, fütyült rá. Végül oda jutott, hogy nem csak innen, meg a Facebook csoportokból, de a városa összes olyan templomából is kitiltották, ahova járt. Nehogy azt hidd, hogy névtelen vagy, ma már nagyon könnyen ki lehet deríteni, ha valaki akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!