Jó ha fiatalon keresztény életet él valaki?
Ez inkább az, hogy mit nem csinálsz.
Mit fogsz csinálni?
20 évesen mi a terved?
Máskor jó ha keresztény életet él valaki?
Ez attól is függ hogy a keresztény isten-e az amelyik létezik.
Ha keresztényi életet élsz és nem létezik semmilyen isten akkor pocsékolod az életed és az időd. Ha másik vallás istene létezik akkor még bűnt is elkövethetsz vele.
Ha létezik a keresztény isten akkor is felmerül a kérdés hogy amit te keresztényi életnek gondolsz az valóbban neki tetsző-e.
Szia
Ugye te nem erről írtál?
"Jöjjetek hozzám mindnyájan, akik keményen fáradoztok, és súlyos terheket cipeltek, és én felfrissítelek benneteket. Vegyétek magatokra az igámat, és tanuljatok tőlem, mert én szelíd és alázatos vagyok, és fel fogtok frissülni. Mert az én igám kellemes, és az én terhem könnyű.” Máté 11:28-30
Mert amiről te írtál, és ahogyan írtál, az csak (keserves)teher!
ahogy a 4-es írja, ez egy troll kérdés
visszatért a kamu kisfiú
szinte az értelmetlenségig leegyszerűsített, kitalált kérdéseket kérdez, és ismételgeti
figyelj mar öreg, felismertünk azonnal, egy hete nyomod már megint
és a hozzászólásai amit itt ír....nos egyáltalán nem tud szöveget értelmezni. Hány éves lehet? gyerek még...
Most András néven obszcén szöveget kaptam a kérdezőtől privárban.
Kerüljétek a troll kisfiút!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!