Isten miért néma?
Miért nem szól hozzánk halható hangon a Mennyből úgyhogy az egész világ halja?
Nem csak Biblia által.

Szia
Ahányszor szólt az emberhez, azt mindig leíratta a Bibliában, és ha elolvasod a történeteket megérted MA miért nem szól. Ma már nincsen szükség erre. Akinek nem elég a SZAVA, annak a hangja sem lenne elég.
„Isten, aki beszélt régen sokszor és sokféleképpen az ősatyáinknak a próféták által szólt, most e napon végén . . . a Fia által”, Jézus Krisztus által szól. Zsid 1:1, 2

Isten ma is szól! És még képes is vagy hallani a hangját csak éppen nem tudod hogy Ő volt mert nem ismered fel! Az ember úgy lett megteremtve hogy halljunk szellemben. Három féle helyről jöhetnek a gondolatok:
Tőled, az elmédből ahogyan gondolkozol
Istentől, amit spontán hirtelen jött gondolatoknak hallasz, vagy néha a lelkiismereteddel azonosítod.
Az ellenségtől, amit szintén hirtelen jött spontán gondolatnak tűnik amin nem is gondolkodtál.
Minden hangot belső hangnak hallasz, de nem minden gondolat a tiéd.
Maga Jézus mondja: János 10:27 Az én juhaim hallják az én szómat, és én ismerem őket, és követnek engem:
Én is úgy tértem meg hogy hallottam a hangját amikor szólt hozzám!

"Isten miért néma?"
Nem néma. Te miért vagy süket Isten hangjára?

Ha Jézussal járod a földi utadat, akkor be fog szólni hallhatóan is a szellemedbe. Utána megváltozik minden. Nekem akkor mindig szólt, amikor a szívemben fájdalom volt. Ő a szíveket vizsgálja. Egyből szárnyalok ilyenkor. Pl. kollégám hazudott rólam, mutogattam ezt a fájdalmamat a szívemben az Úrnak. Pár napon belül ezt mondta Jézus: érezd megtiszteltetésnek, Velem is ugyanezt tették. Túl csordult bennem az Élet. Huu Uram jöhet a következő kavics :)
Legyen áldás Számodra is!

Isten nem néma, Biblia által szól mindenkihez, csak sajnos legtöbben ezt nem értékelik. Valamilyen csodára várnak, természetfeletti eseményre.
De minden amire szükségünk van ott van leirva a Bibliában.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!