Azok akik hisznek a pokolban, kit küldenének oda?
Figyelt kérdés
Kinek igazságos a gyomorforgatóan borzasztó kínhalál és örök szenvedés??2022. febr. 5. 21:42
1/12 anonim válasza:
Senkit. Nem az én dolgom szétválogatni, hogy ki megy oda és ki nem.
2/12 anonim válasza:
Mindenki magától megy a pokolba , önként, senki nem küld oda senkit. Azért mennek oda, mert perverz módon ott érzik jól magukat, vagy pedig olyan függőség alakult ki náluk a bűnök tekintetében, hogy nem tudnak tőlük szabadulni.
3/12 A kérdező kommentje:
#2 önként csak akkor menne, ha jól érezné magát ott.
2022. febr. 5. 22:51
4/12 anonim válasza:
Jól érzi magát a pokolban: "aki úr a földön, a pokolban is az".
5/12 anonim válasza:
A Pokol Birodalomába csak az teheti be a lábát, aki méltó rá. Aki nem, az megy a mennybe, az angyali kórusba hallelujázni 0-24-ben. Na aztán az igazi szenvedés.
6/12 anonim válasza:
Senkit sem küldenék oda, az ellenségemet sem. Még szerencse, hogy nem nekem kell el döntenem, hanem Istennek.
7/12 anonim válasza:
Senkit sem küldenék oda, de sajnos nem én döntök erről.
9/12 KZitus válasza:
Szia
Senkinek sem "igazságos a gyomorforgatóan borzasztó kínhalál és örök szenvedés". Én legalább is azt gondolom az emberek többségének - nem! Hát mennyivel Inkább Istennek nem az. És ahogyan te sem küldenéd sehova szenvedni a gyermekeidet, úgy Isten sem küldi, kiváltképpen azokat, akik engedelmeskednek Neki.
Isten szeretet. De vajon kiszeretné ezt a hazugságot terjeszteni Istenről? Lehet a főellensége? Ő mindig is kínozta az embereket.
10/12 KZitus válasza:
folyt.....az az Isten, akiről én írtam, az ilyen: „A magasságban és a szent helyen lakom, de a megtört és alázatos emberekkel is, hogy újjáélesszem az alázatosak szellemét, és újjáélesszem a megtört emberek szívét." Ézsaiás 57:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!