Létezik démoni megszállottság (mikor egy pokolbeli entitás uralma alá hajt egy halandó emberi testet miközben az egyén lelke is nagyban benne van még?
Figyelt kérdés
2022. febr. 1. 09:00
31/36 anonim válasza:
#30 el kellene olvasni bibliat es rajonnel hogy a satan létezik.
Ne csak par sort olvass el belole...
32/36 anonim válasza:
Nem mondtam, hogy nem létezik, azt írtam, hogy a te állításod ökörség. Nem csak ökörség, de kárhozatba taszító hamis tanítás.
33/36 anonim válasza:
#32 tehát a biblia kárhozatba taszit mert leirja hogy letezik demoni megszállottság. Mesélj még Emese
34/36 anonim válasza:
Semmit se idéztél eddig, hiába kértem. Nem keresztény vagy te, hanem troll.
35/36 anonim válasza:
#34 én hívő vagyok elhiszem amit a biblia ir ha a keresztenyek nem hisznek se satanban se demonban akkor nem is baj hogy nem vagyok kereszteny mert a karhozatba vezető úton járnak
36/36 anonim válasza:
Sziasztok! Ismertek démonűzőket? Írjatok kérlek, privát üzenet is jöhet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!