Isten Ádám orrába fújta az élt lehelletét és senki mással nem tette ezt meg. Egyre lelketlenebb lesz a világ?
10@
Leírnád, hogy működik, ha megkérlek?
Azt is, hogy honnan vetted az információkat, köszi!
"Leírnád, hogy működik, ha megkérlek?"
A "nem így működik" egy mondás. A lélek nem fizikai, hanem szellemi valóság. A szellemi valóságnak meg nincsenek fizikai jellemzői. Ez több száz éves, általános filozófia. Érdemes lenne olvasnod Szent Tamástól műveket, vagy esetleg keress rá Turay Alfrédra, ha ennyire érdekel a téma.
Nekem az egyik kedvencem: [link]
Úgy működik hogy használod az eszedet és nem hiszel el minden baromságot.
Nah ha ez sikerül akkor írj.
12#
A linken egy, a szerző által is beismerten feltételezésen alapuló feltevés olvasható. Tehát semmivel sem jobb, vagy rosszabb a kérdésben levő feltételezésnél. A lelket még senki sem tudta műszeresen vizsgálni, sőt a deffiníciója sem egyértelmű. Ha pl. olyan anyagból van, amit a mai tudomány még nem ismer, vagy esetleg ismer, de nincsenek olyan műszerei amivel mérhető lenne (sötét anyag), a jövőben majd modernebb műszerekkel mérhető lesz.
"A linken egy, a szerző által is beismerten feltételezésen alapuló feltevés olvasható. Tehát semmivel sem jobb, vagy rosszabb a kérdésben levő feltételezésnél."
Te akkor olvasni sem tudsz és valaki ezt hazudta neked. Ha beleolvasol, elég erős bizonyítékok vannak benne és a cáfolatok is cáfolva vannak. Erről ennyit. Sakk-matt
"Ha bizonyítva lenne, már mindenki kinyírta volna magát, hogy Istenhez mehessen!"
Miért is?:)
"Még a lélek szó sincs definiálva, minden vallás mást tart annak."
Attól még az egyik igaz lehet
"..sakk-matt"
Köszi, tudom, hogy nyertem
17#
"Attól még az egyik igaz lehet"
Ennyit a nagy bizonyítottságról!!!???
Azért csak világít az a negró a szádban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!