Van remény; igaz az örök élet a halál után, Jézus még mindig él a mennyekben, létezik Isten?
Kedves Kérdező!
Vannak, akik nem hisznek, vannak, akik hisznek, és vannak akik tudják, hogy van Isten, menny és pokol.
Megtapasztaltam Istent, poklot, démonokat, így teljes bizonyossággal tudom s állítom, hogy vannak. Számomra a legnagyobb kincs az örök élet, a pokol pedig a legszörnyűbb hely, ami létezik.
Jézus Pilátus kérdésére válaszolta: "Az én országom nem e világból való."
Valóban, Isten és az ő országa nem a fizikai valóságban létezik, hanem egy másik, szellemi valóságban, dimenzióban. Ebből kifolyólag a fizikai valóságot mérő műszerekkel sem mérhető, és ember számára is csak kivételes esetekben tapasztalható.
Isten az esetek döntő többségében olyan hívőknek tárja fel magát, akik őt szívvel-lélekkel, buzgón és helyes módon keresik.
Számomra elég bizonyíték Isten, menny és pokol létezésére, amit megtapasztaltam. Hogy erről mi a véleménye az ateistáknak, materialistáknak, számomra teljesen mindegy. Ha majd ők is átélik ugyanazt amit én, többé nem fognak kételkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!