Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Van remény; igaz az örök élet...

Van remény; igaz az örök élet a halál után, Jézus még mindig él a mennyekben, létezik Isten?

Figyelt kérdés
2022. jan. 27. 18:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
60%
Különben ez egész transzcendens filozófiai értelmetlen. Nem lehet róla mit mondani bizonyíték hiányában. A bizonyíték hiánya, nem a hiány bizonyítéka.. Mert ha látok egy poharat,van hozzá értelem és érzékelés, az értelem által érzékelem, az érzékelés által értelmezem. De a halállal pont ez a baj. Szerkesztettek rá egy racionálisan értelmezhetetlen értelmezést,de nem tud társulni érzékeléssel. És ez az egyik oka, hogy elkezdenek a halál utáni "állapotra" ráhúzni egy prekoncepciót a vallások. Vizsgálhatatlan-érzékelhetetlen! Szerintem valójában ha következetes akarok lenni, az életben soha semmit nem állíthatunk vallási tekintetben a halálról, mert csak valamilyen ködös ígéret, valamilyen soha nem tapasztalt másvilágról.
2022. jan. 28. 18:54
 12/16 anonim válasza:
34%

Kedves Kérdező!

Vannak, akik nem hisznek, vannak, akik hisznek, és vannak akik tudják, hogy van Isten, menny és pokol.

Megtapasztaltam Istent, poklot, démonokat, így teljes bizonyossággal tudom s állítom, hogy vannak. Számomra a legnagyobb kincs az örök élet, a pokol pedig a legszörnyűbb hely, ami létezik.

Jézus Pilátus kérdésére válaszolta: "Az én országom nem e világból való."

Valóban, Isten és az ő országa nem a fizikai valóságban létezik, hanem egy másik, szellemi valóságban, dimenzióban. Ebből kifolyólag a fizikai valóságot mérő műszerekkel sem mérhető, és ember számára is csak kivételes esetekben tapasztalható.

Isten az esetek döntő többségében olyan hívőknek tárja fel magát, akik őt szívvel-lélekkel, buzgón és helyes módon keresik.

Számomra elég bizonyíték Isten, menny és pokol létezésére, amit megtapasztaltam. Hogy erről mi a véleménye az ateistáknak, materialistáknak, számomra teljesen mindegy. Ha majd ők is átélik ugyanazt amit én, többé nem fognak kételkedni.

2022. jan. 30. 03:52
 13/16 anonim ***** válasza:
12%
Igen. Jézus valóban feltámadt és most is él. Akik már megtapasztalták ezt az igazságot szabaddá lettek. Ti. Az Úr ugyanis a Lélek: ahol az Úr Lelke, ott a szabadság. Kérdezd meg Tőle, hol találkozhatnál Vele. Figyeld a szívedet merre irányít. Budapesten több gyülekezet is van, Jézus ott van közöttük.
2022. febr. 6. 18:31
 14/16 anonim ***** válasza:
22%
Köszönjük Giselle, ez nagyon informatív volt.
2022. febr. 6. 18:34
 15/16 anonim ***** válasza:
19%

💖💞😇

[link]

2022. febr. 10. 19:00
 16/16 anonim ***** válasza:
38%
Igen és a húsvéti nyuszi meg a fogtündér is valós.
2022. febr. 10. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!