Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Istennek tetsző életet szeretn...

Istennek tetsző életet szeretnél élni?

Figyelt kérdés
2022. jan. 18. 07:36
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
56%
Élem a sajátomat, aztán ha nem tetszik neki, az az ő baja.
2022. jan. 18. 08:31
 12/22 anonim ***** válasza:
81%

Még nem beszélgettem vele, így magam döntök az életem felől.

Vagy mégsem?

2022. jan. 18. 08:53
 13/22 anonim ***** válasza:
82%
Igen.
2022. jan. 18. 10:19
 14/22 anonim ***** válasza:
26%
Nekem tetsző életet élek és tervezek élni, azt pont nem érdekel, ha a keresztény Istennek tetszik-e vagy sem. Én Odin útját követem.
2022. jan. 18. 10:35
 15/22 anonim válasza:
82%
Nem megy tökéletesen, de szeretnék.
2022. jan. 18. 10:37
 16/22 anonim ***** válasza:
41%

"Istennek tetsző életet szeretnél élni?"

Egyértelműen igen. Ha Istennek tetsző életet élek magamnak is a legjobbat teszem ezzel

2022. jan. 18. 10:51
 17/22 anonim ***** válasza:
84%

2.

Istentől függetlenül ott van a törvény hogy ne lopj.

Azonban ott van a homoszexuálisok elítélése, szexualitás egyéb korlátozásai(nem kell a szokásos sablonos, túlzó, általánosított példa hogy ha ilyet teszel akkor gyerek meg minden és tönkre megy egyből az életed, stb), bűnbánat olyan dolgok miatt is amik esetén semmi haszna a bűnbánatnak de a megbocsátáshoz kell, szánjak időt arra hogy foglalkozok a vallással ezáltal elpazarolva azt a kevés időt ami van, stb.

Képzeld az emberek nagy része nem szokott rendszeresen gyilkolászni, lopni, stb. Mégis sokan mennek hetente gyónni. Mit is gyónnak akkor meg?

Ez a ne lopj, ölj... csak egy tipikus sarkított duma amivel próbálod elterelni a figyelmet arról hogy már pedig korlátoz.

Ha igazán szeret akkor nem fogja zavarni az hogy boldog életet élek úgy hogy foglalkoznék a vallásokkal.

Ha azonban olyan ember kell neki aki az életét az ő dicsérgetésének szenteli akkor nem is szeret.

2022. jan. 18. 12:06
 18/22 anonim ***** válasza:
63%

Igen

Mikeás olyan szépen tömören leírja:

6,8 Megjelentette néked, oh ember, mi légyen a jó, és mit kiván az Úr te tőled! Csak azt, hogy igazságot cselekedjél, szeressed az irgalmasságot, és hogy alázatosan járj a te Isteneddel.

2022. jan. 18. 18:28
 19/22 anonim ***** válasza:
86%

"Képzeld az emberek nagy része nem szokott rendszeresen gyilkolászni, lopni, stb. Mégis sokan mennek hetente gyónni. Mit is gyónnak akkor meg?"

Bibliában van 613 törvény plusz tisztasági parancsolatok, bőven van mit meggyónni

2022. jan. 18. 19:55
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
17. válasz a 4.-nek ment szerintem
2022. jan. 18. 20:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!