Szükségem lenne egy lelkivezetőre. Tudom, hogy ez így online elég hülye kérés, de tényleg kéne valaki aki megtudna dobni pár tanáccsal. Nem az életemet akarom leírni csak szükségem lenne egy segítő kézre. Csak pár kérdés erejéig.Szóval, valaki?
Tudom nem itt kéne keresgélném, de jelenleg nem igazán van olyan ember, akihez fordulhatnék. Másfelől nyilván szoktam olvasgatni itt a vallás kategóriában kérdéseket, illetve az ahoz kapcsolódó kommenteket és azért elég sok szépen kíművelt, értelmes, illetve hasznos válasszal szoktam szembetalálni magam. Emiatt reménykedem abban, hogy esetleg találok valaki olyat, aki az én problémámon is tudna segíteni.
A kérdéseket még nem tenném fel, ha valaki gondolja segít, az kérem jelezze vagy irjon privátban.
Egyébként, ha fogalmazhatok így, egy frissen megtért, 20 éves fiú vagyok.
Csak most kicsit elakadtam és elég nehéz már egyedül cipelnem ezt a terhet.
Röviden annyi hogy:
Igyekszem azt tenni, amit Isten kér tőlem, de már sajnos kezdek belefáradni. Olyan lehetetlen dolgokat kér tőlem és egyszerűen már úgy érzem kezdek megtörni.
Persze mindig felállok, ha el is bukok, mert tudom, hogy nem szabad szembeszegülnöm az ő akaratával, de már kezdem úgy érezni erősebb a bűn, mint én és sokszor elgondolodom azon, hogy feladjam. Mármint a hitemet. Pedig nagyon nem akarom.
Szóval röviden ennyike.
Jó, de te kifogtad a legsarlatánabb szektát, a szcientológiával van egy szinten. Attól még nem kell kidobni a hitet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!