Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Az benne van a bibliában hogy...

Az benne van a bibliában hogy halálunk után visszakerulunk a paradicsoba?Eggyáltalán miért szulettunk le?azokhoz szol a kérdés aki olvasta a bibliát...elvileg jézus megváltotta ádám és éva bűneit akkor miért is vagyunk most itt?

Figyelt kérdés
Tudok helyesen irni csak most nincs kedvem kijavitanni,én még mindig egy börtön bolygonak tartom ezt a létet én szerintem becsabdázta jézus és bandája a fejlett lényunket

2022. jan. 14. 09:47
1 2
 11/17 KZitus ***** válasza:
Miért káromolod azt, aki minden nap élete ad neked? Hihetetlenül istentelenek a megállapításaid, és a károdra vannak... sajnos tapasztalni fogod.😢😒
2022. jan. 14. 15:02
 12/17 anonim ***** válasza:
#11 Miért kívánsz neki ilyen "jó" dolgokat? Neked nem az lenne a dolgod hogy megtérítsd?
2022. jan. 15. 09:38
 13/17 anonim ***** válasza:

Nem lehetsz isten, mert nem tudsz teremteni, feltámasztani, nem tudod minden akaratodat véghezvinni, tökéletlen vagy, stb.

Egyébként már van 1. Mindenható csak 1 lehet!

De te szerintem csak szívózol!

2022. jan. 15. 13:01
 14/17 anonim ***** válasza:

A paradicsom Földi volt! Ádika és Évike ott élt, míg ki nem lettek rakva... Bizony, megfogantatásod előtt nem léteztél, semmi féle fajta formában! Jézus nem Ádám és Éva bűneiért halt meg, mert ők TÖKÉLETESEK voltak, és úgy vétkeztek! A váltság a leszármazottaira vonatkozik.

Az örök élet receptje ez: Ismeretet szerezni az egyedüli, igaz és mindenható Istenről, és Jézus Krisztusról! János 17:3

2022. jan. 15. 13:09
 15/17 KZitus ***** válasza:

Ha ég a házad és szólok neked, akkor azt kívánom égjen?

2022. jan. 15. 18:13
 16/17 anonim ***** válasza:
Na erről senkinek sincs fogalma a világon. Egyedül az isten tudja, hogy miért ilyen jó fíling neki, hogy szenvedtet érző lényeket. Szerintem is egy siralomvölgy az élet, egy totális szenvedés. A jobb dolgok nagy ritkán csak azért történnek e világban, hogy még jobban érezd a szenvedést, hogy a mézesmadzag el legyen húzva az orrod előtt. Isten nem igazságos, és kurvára nem jóságos. Valszínű, megtorolja a sérelmeit, és ezen jól szórakozik. Senki sem tehet ezellen, csak kínlódik, míg él.
2022. jan. 18. 06:57
 17/17 anonim ***** válasza:
Tényleg ezt egy hivatásos pap kifejthetné.
2022. jan. 18. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!