Mit gondolsz a hitemrol?
Figyelt kérdés
Mint katolikus hiszek. Azonban azt mondom nincs bizonyíték Isten létére. Hiszek benne de nem tudjuk létezik e. A halal utáni életre szintén ezt mondom; hiszek benne, de nem tudjuk. Az Örökkévaló tüzes kenkoves pokolba nem hiszek. Azt hiszem hogy a nagyon bűnös emberek oda jutnak szenvednek kb 5 évig vagy max 10 évig de örökké nem kínoz egy szerető Isten aki állítólag minden embert egyformán szeret. A biblia pedig tele van ellentmondásokkal, logikátlan katyvaszokkal. Amit tehetunk: jó emberként élni hinni Istent Jézust. A halal utáni életet még az pápa se tudja senki aki e földön él2022. jan. 14. 07:00
2/14 anonim 

válasza:

Ez így agnosztikus teista.
Elég ritka az ilyen.
3/14 anonim 

válasza:

Ezzel az egésszel megcáfolod a legelső mondatodat. :)
Hinni akarsz, esetleg. Nekem azt mondta anno a hittan oktatónk, hogy főleg fiatalon, teljesen természetes hogy mindent megkérdőjelezünk.
4/14 anonim válasza:
Az #1-nek igaza van bár még túl is bonyolította. Max egy bla. Az egész téma.
5/14 anonim 

válasza:

Azt gondolom, hogy felesleges hetente megkérdezni ezt valami hülye kamu dumával.
6/14 anonim 

válasza:

"Mit gondolsz a hitemrol?"
Azt, hogy semminek nem jártál utána, csak kitaláltál magadnak egy "istenképet". Kezdj el utánajárni a dolgoknak, tanulj keresztény filozófiát, logikát.
Tessék: [link]
7/14 anonim 

válasza:

"Azt gondolom, hogy felesleges hetente megkérdezni ezt valami hülye kamu dumával."
Basszus, én meg benyaltam :) Ő a trollunk
8/14 anonim 

válasza:

Persze, hogy ő, csak minden héten más felekezetűnek írja magát.
9/14 anonim 

válasza:

Neki van a 19 éves meleg öccse, ugye?
10/14 anonim 

válasza:

Azt nem tudom, de én azt se hiszem el, amit kérdez, azt pláne nem, amit állít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!