100 év múlva még lesznek keresztények Európában?
Vagy mindenki az alábbiakból fog válogatni?
1. "Nem vagyok vallásos!"
2. "Más vallás híve vagyok!"
3. "Ateista vagyok!"
4. "Teszek az egészre..."
Plusz a kérdés is fura, mert a "teszek az egészre" az ateizmusba tartozik
és a "nem vagyok vallásos" is
meg ha azt vallod lehet létezik egy isten az is ateizmus
mert ha nem hiszel benne, akkor ateista vagy
ma 17:22
Ezt jó lenne biztosan tudni. Baromira kíváncsian várom a népszámlálás eredményeit, hogy az elmúlt tíz év erőfeszítései vajon javítottak az arányon, nem változott a trend vagy akár még rontott is a helyzeten az egyházpolitika?
Hát a legfőbb kérdés az hogy a tudomány előrehaladása mennyire szorítja ki a vallást.
Meg az, hogy az interneten nehezebben zárod magad vélemény buborékba.
Mert elég sok keresztény észrevette azért hogy az Orbán a "keresztény magyarország" dumát csak azért használja hogy tudjon valami jól hangzót mondani, mert a honfitársat valamiért megunta.
"Hát a legfőbb kérdés az hogy a tudomány előrehaladása mennyire szorítja ki a vallást."
Nehogy azt hidd már hogy a tudomány szorítja ki a vallást!
Nézz már utána hogy hol is tart az iskolai oktatás!
nem feltétlenül magyarországra gondolok
mellesleg a szisztematikus oktatás általános és középiskolában nagyon siralmas, afölött egy fokkal jobb
Kihalni szerintem sosem fog. Amíg ember lesz, olyan is lesz, aki bedől ezeknek a maszlagoknak.
Megjegyzem, a vallásnál károsabb az emberiséggel még nem történt.
Kérdező: "100 év múlva még lesznek keresztények Európában?"
Nagyon csekély az esély rá. Addigra már valószínű, hogy egy kifordított hamis egyveleg "keresztény" hitvallás lesz, amely egyesül más vallásokkal. Mindenesetre a megtérésre, a bűnbánatra és a megbocsátásra és Isten megtalálására az Antikrisztus megjelenéséig lesz lehetőség amikor eljön Illés és Énok, hogy az eldeformált és meghamisított keresztény és zsidó hitvallást helyreigazítsák mielőtt Jézus visszajön!!! Aztán már nem lesz rá lehetőség, amikor bevezetik az A.K. "pecsétjét, bélyegét", amit az embereknek fel kell venniük a homlokukra vagy a jobb kéz fejükre, mert csak így tudnak bennmaradni a rendszerben a megélhetésért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!