Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztények mit tegyek?

Keresztények mit tegyek?

Figyelt kérdés
22f vagyok, református, szinte gyerek korom óta járok istentiszteletre próbálok a biblia szerint élni szeretem Istent nagyon. Azonban van egy bunom most annyira izgat fiúval. Lehet biszexuális vagyok egyszer annyira ki próbálnám. Cssk félek Isten haragjatol , hogy megitel majd de annyira ki vagyok rosszul vagyok annyira kivanom a fiút... nagyon de nagyon mit tegyek? Nagyon kivanom de felek hogy Isten megbuntet és pokolra küld a halál utan
2022. jan. 3. 22:25
 1/8 anonim ***** válasza:
19%
A rosszat is meg kell tapasztalni, mert a saját hibájából tanul a lélek.
2022. jan. 3. 22:34
 2/8 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem a vallási neurózis a te legnagyobb problémád.
2022. jan. 3. 22:35
 3/8 anonim ***** válasza:
71%
Hogyha úgy érzed, nem tudsz uralkodni az érzésen, akkor esetleg keress fel egy keresztény pszichológust, aki tud segíteni. Vagy kérdezz rá esetleg a lelkésztől - persze nem elmondva még egyenlőre -, hátha tud válaszolni. Vagy ha olyan viszonyban vagy vele, akkor nyíltan is megkérdezheted.
2022. jan. 3. 23:21
 4/8 anonim ***** válasza:
58%
Élvezd az életet, fogadd el magad!
2022. jan. 4. 00:24
 5/8 anonim ***** válasza:
40%
Megkisertett a Satan! Csak a hited es Isten utja ved meg teged a karhozattol. Ennyire vagyakozni valamire meg a hitetlenek kozott is beteges.
2022. jan. 4. 06:44
 6/8 anonim ***** válasza:

Már megint kezdi a troll.

Nem elég, hogy a húga lefekszik a csávójával 2 hét után, még ő is biszex lesz itt.

Holnap majd azt kérdezd meg, hogy a nagyid azt mondja, nem kell mindig a Bibliát bújni, igaza van-e.

2022. jan. 4. 08:46
 7/8 anonim ***** válasza:
73%
Ne Isten hatagjától félj, hanem a saját jövődtől. Minden bűn igazából neked és a környezetednek rossz. Ha nagyon izgat egy fiú, szakíts meg vele minden kapcsolatot, tudatosan tartsd távol magad tőle, ne hagyd, hogy kísértésbe ess, elég erős vagy!
2022. jan. 4. 10:23
 8/8 anonim ***** válasza:
26%
Ha nem akarsz lelki "nyomorék" lenni, akkor ne fojtsd el magadban a vágyaidat és az érzéseidet.
2022. jan. 4. 10:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!