Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Muszáj Isten igéje szerint élni?

Muszáj Isten igéje szerint élni?

Figyelt kérdés

Csak úgy lehet a Mennybe jutni?

Minden egyes nap minden órájában bújjam a Bibliát állandóan fegyelmezzem magam nehogy kisértésbe essek nem elég pusztán a hitt de cselekedett is kell hát nekem ez nem megy nincs kedvem jó fiút játszani állandóan egy bűnös testben egy bűnös világban ez nem egyszerű dolog ha nem elég pusztán a hitt akkor sajnálom

2021. dec. 31. 12:28
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Ha tenyleg jó az Isten meg elégszik a hittel is önmagában és ne várjon el többet
2021. dec. 31. 12:35
 2/18 anonim ***** válasza:
28%
Igen különben elkárhozol kivételes szerencsés emberek akiknek nincs se kezük se labuk ráadásul hangszáluk is elromlott ők elvileg cselekedetek nélkül udvozulnek már persze ha az Isten igazságos és nem dobja őket a karhozatra
2021. dec. 31. 13:10
 3/18 A kérdező kommentje:
Hát akkor sajnálom én nem fogom folyton a Bibliát olvasni élni akarom az életem ameddig tart és annyi
2021. dec. 31. 13:14
 4/18 anonim ***** válasza:
75%
Te tudod
2021. dec. 31. 13:47
 5/18 anonim ***** válasza:
Engem nem érdekel, hogy mit csinálsz. Ha érdekelne Isten, akkor eleve őt kérdeznéd, nem minket.
2021. dec. 31. 14:32
 6/18 anonim ***** válasza:
Melyik vallás isten igéje szerint?
2021. dec. 31. 14:34
 7/18 A kérdező kommentje:
Református egyház hiába próbálok beszélgetni Istennel nem tudom meg különböztetni a hangját a saját gondolataimtól
2021. dec. 31. 14:48
 8/18 anonim ***** válasza:
7. És ha hirtelen megtér katolikusnak egyből megtudja? Ez kb olyan mintha azt mondanád, hogy az összes fekete lopik..
2021. dec. 31. 15:35
 9/18 anonim ***** válasza:

Kb. 80-90%-ban igen, muszaj. Kb. ilyen mertekben egyeznek az egyhazi torvenyek a nemzeti torvenyekkel.

A tobbi a sajat belatasodra van bizva.

2021. dec. 31. 18:16
 10/18 anonim ***** válasza:
85%
Egyes felekezetek szerint a párod előre el van rendelve és a házasságon kívüli szex egyenesen megcsalás, tehát ha a feleségeddel már csináltad a házasság előtt is, akkor hiába nem történt partnercsere megcsaltátok egymást magadatokkal.
2021. dec. 31. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!