Ádám és Éva négerek voltak?
Csak azért kérdezem, mert eléggé elfogadott tény, hogy az emberiség Afrikából rajzott szét a világba száz, százharmincezer évvel ezelőtt, mégpedig feltehetően Botswanából
ám akkor az emberek minden valószínűség szerint négerek voltak, így az őseik is feltehetően azok, egészen Ádámig és Éváig.
'Ezt a fekete ős bullshitet csak azért találták ki mert sajnos a tudomány is alávetni magát ennek a pc bleklájvzmedör'
A tudomány? Na annak ehhez semmi köze.
Nem vagyok tudományellenes és ha a genetikusok szerint Afrikából származik a mai emberiség, akkor én elfogadom.
Nem ez a legfőbb gondom, de érdekes, hogy erre még nemigen gondolt senki, legalább is én nem láttam soha Ádámot és Évát négernek ábrázolni, pedig annak kellett lenniük, ha igaz, hogy Afrika az emberiség bölcsője.
A Mezopotámiai civilizáció az sokkal közelebb van hozzánk, a sumerek cirka hatezer évvel ezelőtt Kr.e. 4000 körül hoztak létre városokat és az ennél régebbi ásatások is csak pár ezer évvel korábbi civilizációk tudtommal, mert azt soha nem mondta senki, hogy Mezopotámia az emberiség bölcsője, csupán az első civilizációk alakultak ott ki, falvak és városok, meg az azt lehetővé tevő korabeli földművelés, állattenyésztés és kézműves ipar.
ez nem igaz! egyrészt az emberiség nem afrikából jött!
az emberiség útközben él a közel kelet egyiptom fele vált homo sapiens apiensé!
az elő embereknek habilis és erectusnak nagyobb szőrzete volt...
a bőrük színe inkább volt mályva barnás mintsem fekete de fehér sem volt!
sőt volt az dél europa is amikor a homo sapiens sapiens kifejlődött!
bizonyított tény hogy az emberiség bölcsője az a közel kelet és europa!
valamint azt se feledjünk el hogy afrika éghajlata is teljesen más volt anno!
az utolsó jégkorszak 20ezer és 70ezer év között volt! az előtt pedig még hidegebb volt! észak afrika 6000 évvel ezelőtt még nem volt sivatag hanem erős növényzet volt ott! 5500 évvel ezelőtt változott meg! előtte feltételezhetően még jobb élet körülmények voltak!
amúgy is az emberi fajok egy esőerdőben jelentek meg ahol naponta esik az eső és a növényzet véd a napfény elől! szóval amúgy sem lehettek feketék! na meg sokkal hidegebb is volt akkor! afrika most 6000 évvel ezelőtt változott meg és most melegebb ott minden
Az antropológusok szerint a habilis kétmillió évvel ezelőtt élt és nem ember még, hanem előember, az erectus meg másfél millió éves, az talán már ősember a tudomány szerint.
A mai ember őse az, ami afrikai és annak is egy szűk csoportjából származunk mindannyian, akik ma a Földön élnek.
Afrika egyenlítői vidéke mindig is meleg kellett, hogy legyen, a trópus nem véltlenül trópus, ennek geofizikai okai vannak, ott éri a Nap sugárzása a legmeredekebben a Földet és az, hogy milyen dús a növényzete, az a csapadéktól, az esőzésektől függ, de ennek semmi köze ahhoz, hogy Afrikában négerek élnek és éltek is mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!