Nem nagyon hiszek ebben az egészben, érdekes mi ez, honnan van az univerzum, de nem magyarázat, hogy az isten teremtette, és őt kiteremtette. A tudomány bebizonyitotta, hogy sok minden nem úgy van mint a bibliaiában. Én azt gondolom, hogy a vallásokat azért találták ki, hogy az embereket irányitani lehessen.
2021. dec. 27. 20:29
22/46 anonim válasza:
Khmm, 6: lehet, hogy a kereszténység kr.után lett, de Isten és a benne való hit a Föld teremtésével egy idős
2021. dec. 27. 23:16
23/46 anonim válasza:
Kedves 20: szerinted egy isten (ha van) hagyná , hogy valótlant állítsanak róla? Ebből következik, hogy: vagy él, és minden szó igaz a Bibliában, vagy nincs. Nekem uram az Úr
2021. dec. 27. 23:25
24/46 anonim válasza:
"a Föld teremtésével"
Egy kicsit se zavarjon, hogy a Föld a kialakulásakor bőven 100 fok fölött volt.
Az se, hogy amikor megszületett az élet, utána még 2 milliárd évig nem létezett többsejtű élőlény.
Az egysejtűek meg nem hisznek istenben, megkérdeztem őket.
2021. dec. 27. 23:25
25/46 anonim válasza:
19: a Biblia valóban állítja, hogy szerető és megbocsájtó Isten, de azt nem, hogy nem bünteti meg a bűnösöket
2021. dec. 27. 23:27
26/46 anonim válasza:
Mért nem magyarázat? Szívesen hallanék tudósok által bebizonyított dolgokat
2021. dec. 27. 23:28
27/46 anonim válasza:
Egyrészt próbálok keresztény életet élni, még ha nem is mindig sikerül, másrészt pedig hiszek az isteni kegyességben és abban, hogy Isten megmenti a lelkemet bármi is legyen C:
2021. dec. 28. 03:26
28/46 anonim válasza:
23#
Ha van Isten, az elég sok mindent hagy megtörténni, ami a legtöbb ember értékrendjébe már nem férne bele. Így az indoklás, ami a hited alapja, csupán vak hit!
2021. dec. 28. 07:57
29/46 anonim válasza:
2 milliárd? mese mese mákos pillangó
"Az egysejtűek meg nem hisznek istenben, megkérdeztem őket."
mert nem is léteznek , Biblia csak emberi létformáról ir és az sem evolúcióból jött létre
2021. dec. 28. 08:56
30/46 anonim válasza:
Na, Kreatti, valóban kreatív vagy.
Idáig még nem hallottam tőled, hogy nem léteznek egysejtűek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!