Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Nincs benned félelem ha nem...

Nincs benned félelem ha nem élsz keresztény életet a biblia szerint a halálod után elkarhozol? Nem félsz Istentől?

Figyelt kérdés
2021. dec. 27. 13:02
1 2 3 4 5
 21/46 anonim válasza:
86%
Nem nagyon hiszek ebben az egészben, érdekes mi ez, honnan van az univerzum, de nem magyarázat, hogy az isten teremtette, és őt kiteremtette. A tudomány bebizonyitotta, hogy sok minden nem úgy van mint a bibliaiában. Én azt gondolom, hogy a vallásokat azért találták ki, hogy az embereket irányitani lehessen.
2021. dec. 27. 20:29
 22/46 anonim ***** válasza:
0%
Khmm, 6: lehet, hogy a kereszténység kr.után lett, de Isten és a benne való hit a Föld teremtésével egy idős
2021. dec. 27. 23:16
 23/46 anonim ***** válasza:
0%
Kedves 20: szerinted egy isten (ha van) hagyná , hogy valótlant állítsanak róla? Ebből következik, hogy: vagy él, és minden szó igaz a Bibliában, vagy nincs. Nekem uram az Úr
2021. dec. 27. 23:25
 24/46 anonim ***** válasza:
85%

"a Föld teremtésével"

Egy kicsit se zavarjon, hogy a Föld a kialakulásakor bőven 100 fok fölött volt.

Az se, hogy amikor megszületett az élet, utána még 2 milliárd évig nem létezett többsejtű élőlény.

Az egysejtűek meg nem hisznek istenben, megkérdeztem őket.

2021. dec. 27. 23:25
 25/46 anonim ***** válasza:
0%
19: a Biblia valóban állítja, hogy szerető és megbocsájtó Isten, de azt nem, hogy nem bünteti meg a bűnösöket
2021. dec. 27. 23:27
 26/46 anonim ***** válasza:
14%
Mért nem magyarázat? Szívesen hallanék tudósok által bebizonyított dolgokat
2021. dec. 27. 23:28
 27/46 anonim ***** válasza:
38%
Egyrészt próbálok keresztény életet élni, még ha nem is mindig sikerül, másrészt pedig hiszek az isteni kegyességben és abban, hogy Isten megmenti a lelkemet bármi is legyen C:
2021. dec. 28. 03:26
 28/46 anonim ***** válasza:
77%

23#

Ha van Isten, az elég sok mindent hagy megtörténni, ami a legtöbb ember értékrendjébe már nem férne bele. Így az indoklás, ami a hited alapja, csupán vak hit!

2021. dec. 28. 07:57
 29/46 anonim ***** válasza:
0%

2 milliárd? mese mese mákos pillangó

"Az egysejtűek meg nem hisznek istenben, megkérdeztem őket."

mert nem is léteznek , Biblia csak emberi létformáról ir és az sem evolúcióból jött létre

2021. dec. 28. 08:56
 30/46 anonim ***** válasza:
73%

Na, Kreatti, valóban kreatív vagy.

Idáig még nem hallottam tőled, hogy nem léteznek egysejtűek.

Menj el Brazíliába, egyél meg pár epret.

Utána gyere haza gyorsan.

Legalább egy gonddal kevesebb lesz.

2021. dec. 28. 09:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!