Miért beszélnek mindig erről?
Figyelt kérdés
Vannak keresztények akik szinte várják a halált mert a más vilagon akarnak lenni qzt mondják ott várja őket Isten minden szép lesz. De akik nem térnek meg siránkozva mondjak azoknak pokol lesz. Miért nem élvezik inkább az életet??? Én addig örülök míg itt vágyom a családommal szeretteimmel kitudja mi lesz ott lehet semmi2021. dec. 22. 06:27
1/7 anonim válasza:
troll
nincsenek ilyen keresztények
mit irod ki 200x ugyanazt
2/7 anonim válasza:
“ Miért nem élvezik inkább az életet???”
Mit lehet élvezni? A sok maszkrajongó hipochonder életképtelen majmot, akinek az az életcél, hogy hozzájusson hitelre a 150-es képátlójú tévéhez?
3/7 anonim válasza:
Fides mea fortius est Deo, quia ego sum Deus.
4/7 anonim válasza:
2-es nagyon jó, de én pl. speciel a mobillal mászkáló zombikat "szeretem" beszélni sem tudnak, ha megszólítod őket, akkor néznek rád mint ökrök. Semmi emberi nincs bennük, nemhogy kereszténység...
5/7 anonim válasza:
4-eshez és az a szomorú, hogy ezeknek is van családja. Gondolom 150-es képátlójú TV-sek vagy "hozzá sört a boltbú".
6/7 anonim válasza:
Én hívő vagyok és élvezem az életet :D Isten akarja és hogy megéljük a földi élet aspektusait. Hiszem ezt :)))
7/7 anonim válasza:
Isten akarja, hogy megéljük *
Hamarabb elküldte véletlenül :)
Amit még akartam mondani, hogy ettől függetlenül persze én is várom a Mennyországot, ahol színről színre megláthatom Őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!