Amikor társaságban vagyok, vagy amikor mások előtt kell beszélnem, mindig izzad a tenyerem. Mit tudok tenni a tenyérizzadás ellen?
Figyelt kérdés
Teljes mértékben idegesít, amikor izzadt kézzel nyúlok egy papírhoz és ez meg is látszik rajta. Szinte már vizesnek érzem a kezeimet. A szorongás lehet az oka? Mostanában sokat szoktam izgulni, folyamatosan egyre többet vagyok stresszes az utóbbi pár hónapban. A fejem is egyre többször lüktet a halántéklebenyemnél, gondolom ismét a szorongás miatt. Kivizsgáláson még nem voltam, lehet, hogy épp itt lesz az ideje elmenni valakihez. Az a baj, hogy nem tudom kihez forduljak segítségért, még háziorvost sem választottam, mert ebben az évben lettem 19 éves és kellett volna háziorvoshoz váltanom, amit nem tettem meg. Ti mit tennétek a helyemben?2021. szept. 16. 16:56
1/2 anonim válasza:
Segítséget kérsz olyan személytől, akinek megvan a megfelelő ismerete arról, hogy mi ez és hogyan megoldható. Ez némi időbe telik, meg egy kis melóba. Mentálisan leginkább. Házi meg egyéb orvost felejtsd el, ha nem akarsz brokkoli lenni.
2/2 anonim válasza:
Igen, a szorongás egyik fizikai tünete a tenyerek izzadása. Ezzel a háziorvos nem tud mit kezdeni, pszichológushoz kell fordulnod. (Ha egyetemre vagy még középiskolába jársz, akkor ott van iskolapszichológus/tanácsadó szakpszichológus.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!