Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Tudnátok olyan termékeket...

Tudnátok olyan termékeket mondani, amik segítenek a tenyér izzadásán?

Figyelt kérdés

2021. szept. 13. 23:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Most az kell, hogy izzadjon vagy az, hogy ne?
2021. szept. 14. 10:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát szerinted?😅 Most az kell, hogy ne izzadjon
2021. szept. 15. 08:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Az AE Bizottság már rég megállapította, hogy olyankor izzad, ha megint itt van a szerelem. Ne legyél szerelmes és nem fog izzadni.
2021. szept. 15. 11:22
 4/5 anonim válasza:

Szia! Több mint 5 éve szenvedek kézizzadásban...

Van egy Solutio Antisudorica nevű termék, ezt vattával kell a tenyérre kenni, naponta. Használtam egy ideig, de viszont az izzadás miatt vannak nekem az ujjaimon ekcéma szerű piros, viszkető dolgok (amivel többször is jártam bőrgyógyásznál, több krémet is kaptam, de eddig semmi sem segített.)És hát ezzel nagyon nem volt jóban a Solutio.

Ezt leszámítva nem ismerek több terméket. Viszont nekem a kézizzadás az elég régóta meglevő szorongásomból adódik (legalábbis szerintem). És azon viszont csak egy pszichológus segíthet. Bár erről nem tudok véleményeket/tapasztalatokat mondani, még nem vettem rá magam, hogy elmejek egyhez.

Szóval szerintem célratörőbb a problémát gyökeresen kiiktatni, mint csak a mellékhatásokat kezelni.( De persze nem biztos, hogy neked is pont olyan problémáid vannak, mint nekem, csak ötletnek írom.) A Solutio szerintem jó kis termék. Ha nem piszkálná a kiütésemet, tuti használnám :)

15/L

2021. szept. 16. 18:06
 5/5 anonim ***** válasza:
46%
oppá oppá, hogy is tetszett reggelni, ha 16 év a korhatár?
2021. szept. 16. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!