Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Van itt olyan aki évekig...

Van itt olyan aki évekig gyülekezetbe járt és mára már megbanta mert mással tölthette volna azt az időt?

Figyelt kérdés
2021. dec. 19. 14:48
 1/4 anonim ***** válasza:
36%

Soha, semmiféle tapasztalatot ne bánj.

Mindennek oka van és tanulsz belőle.

2021. dec. 19. 15:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem bántam meg, de nem járnék újra gyülekezetbe, mert szerintem sajnos a pénzről szól a legtöbb, de nyilván amikor fiatalabb voltam, még optimistábban láttam a világot, mint most.
2021. dec. 19. 15:54
 3/4 anonim ***** válasza:
44%

Nem bántam meg, mert tapasztalatszerzésnek nagyon jó volt. Sokkal kevesebbet tudnék az emberi természetről, ha nem jártam volna. Kifejezetten érdekes volt megfigyelni, és sokkal jobban értek azóta sokféle folyamatot.

Viszont annak is örülök, hogy kiszabadultam. A Hit Gyüli után kipróbáltam más gyüliket is, így jutottam el odáig, hogy ateista lettem, és ennél nagyobb szabadság nincs a világon.

2021. dec. 19. 15:56
 4/4 anonim ***** válasza:

Templomba jártam és egyre jobban hiányzik...

Őszintén nem is emlékszem, hogy valaha megbántam valamit. Talán azért, mert nem érzelmekkel akarom megoldani a problémákat.

2021. dec. 19. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!