Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit gondolsz erről?

Mit gondolsz erről?

Figyelt kérdés
Sziasztok kedves keresztények. Facebookon tegnap este néztem egy kis videót, nem tudom ide linkelni.. egy ember beszélt a másiknak olyan műsor volt mint a mokka. Azt mondta az az ember: a vallás mindig az uralom eszköze volt, a papok, vallási vezetők, főleg pásztorok, kordában tudták tartani az embereket, és hogy az embereknek nem ujjaszuletni kellene mert mikor megternek még gyerekek , hanem felkell nőni és a saját életed kell élni mert ha a papok vagy valami más irányít míg gyerek vagy addig míg a kezedbe nem veszed a sorsod. És hogy ő hiszi hogy hogy nincs se menny se pokol hanem egy lelekvilaba hisz ahol mindenki együtt van .
2021. dec. 17. 07:07
 1/4 anonim ***** válasza:
43%
Én a Bibliában hiszek, tartozom is egy egyházhoz, de nem irányítanak a papok. Naponta olvasom a Bibliát, és saját meggyőződésem alakult ki arról, hogy mi Isten akarata az életemre vonatkozólag, és saját döntésemből ezt az akaratot követem. Nem mondom, hogy az egyházak soha nem hatalmaskodtak, és irányították az emberek életét, de attól, hogy vannak emberek, akik elferdítik a Biblia tanítását, attól a Biblia még igaz. Én ezt gondolom. Ha szeretnéd megismerni a Bibliát, szívesen segítek benne, csak írj privátban!
2021. dec. 17. 07:29
 2/4 anonim ***** válasza:

"És hogy ő hiszi hogy hogy nincs se menny se pokol hanem egy lelekvilaba hisz ahol mindenki együtt van ."

"Nagyon igazságos" világképnek tűnik, ahol ugyanúgy, különbségtétel nélkül él tovább mondjuk egy önzetlen, karitatív, több örökbefogadott gyereket gondozó személy és egy darabolós gyerekgyilkos, aki több életet, családot tönkretett, mérhetetlen szenvedéseket okozva.

2021. dec. 17. 09:21
 3/4 Demion ***** válasza:

""Nagyon igazságos" világképnek tűnik"

Attól, hogy nem igazságos, még lehet igaz.

2021. dec. 17. 10:14
 4/4 anonim ***** válasza:

Ő biztos nem született újjá. Így kár adni a szavára.

Mellesleg honnan tudja, hogy egy pap vagy lelkész nem született újjá? Miért ne segíthetne felnőni? Fogadjunk, hogy neki is megvan a saját biznisze és szereti az új híveket, akik viszont neki jattolnak.

2021. dec. 18. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!